Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που λένε ότι..." - Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκαλύπτει!

Τι αναφέρει;

13 Απριλίου 2020 12:14
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης σε μια εξομολόγηση του, μίλησε για μια αποτυχία στον ΑΝΤ1 που τον "στιγμάτισε", ενώ αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής -ο οποίος "τρελαίνει" καθημερινά τον πίνακα της AGB- σε παλαιότερη συνέντευξη του, είχε αναφερθεί σε μια βραδινή εκπομπή που δέχτηκε να παρουσιάσει, και είχε τονίσει πως δε θα το ξαναέκανε ποτέ, ενώ από την άλλη είχε αποκαλύψει αυτό που σιχαίνεται στους ανθρώπους. Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Βρεθήκατε και στη βραδινή ζώνη. Θα το ξανακάνατε;

Δεν θα το ξαναέκανα ποτέ! Ούτε μου άρεσε, ούτε είμαι το κατάλληλο πρόσωπο να το κάνει. Τότε τα πράγματα ήταν περίεργα στον ΑΝΤ1. Έπρεπε να κάνουμε κάτι. Μου το ζήτησαν από το κανάλι και το έκανα, παρόλο που ήξερα ότι θα αποτύχω και απέτυχα! Να σου πω γιατί απέτυχα;

Μετά από τόσα χρόνια, είναι δύσκολο να κάνει το πρωί τη μαθήτρια και το βράδυ την πόρνη. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν ψυχαγωγία και εκείνοι που κάνουν ενημέρωση. Εγώ δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία.

Τηλεόραση παρακολουθείτε;

Τα πάντα. Επίσης, σιχαίνομαι τους ανθρώπους που λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση, ενώ παρακολουθούν τα πάντα. Δεν σνομπάρω κανένα πρόγραμμα. Μπορεί να μου αρέσει ή να μη μου αρέσει, αλλά δεν θα κατηγοριοποιήσω κανένα πρόγραμμα. Βλέπω όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων και όλες τις εκπομπές.

"Δεν ξέρω να..." - Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Παπαδάκη

Κι όμως το έχει αποκαλύψει... Τι έχει πει ο Γιώργος Παπαδάκης για την ζωή του και γενικά για την καθημερινότητά του;

Ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι ένας άνθρωπος, που εδώ και 30 χρόνια μας κρατάει συντροφιά από τη συχνότητα του ANT1, κάθε πρωί! Ο παρουσιαστής, επιθυμεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η προσωπική του ζωή, ωστόσο εμείς μάθαμε κάτι για τον ίδιο και θα σας το αποκαλύψουμε!

Τι έχουμε μάθει; Ο αγαπημένος παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" δεν ξέρει να οδηγεί! Ναι καλά διαβάσετε... Δεν έχει πιάσει ποτέ το τιμόνι του αυτοκινήτου, καθώς προτιμά να κινείται με μηχανή. Μιας και αναφερόμαστε στον παρουσιαστή, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που έκανε πριν λίγες ημέρες, με αφορμή τον κορωνοϊό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share