Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Έκτακτη τοποθέτηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τι ανέφερε;

13 Απριλίου 2020 09:54
Έκτακτη τοποθέτηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια "έκτακτη" τοποθέτηση που αφορά την εκπομπή του, προχώρησε ο παρουσιαστής του ANT1, Νίκος Χατζηνικολάου. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, με μία φωτογραφία, ο Νίκος Χατζηνικολάου θύμισε σε όλους τους followers του, πως σήμερα έχει στην τηλεόραση την αγαπημένη εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω". Μια εκπομπή που έχει λατρέψει το κοινό, καθώς οι καλεσμένοι του, κάνουν εξομολογήσεις από καρδιάς.

Ο κεντρικός παρουσιαστής του καναλιού, κάθε εβδομάδα υποδέχεται στο πλατό, αγαπημένα πρόσωπο της ελληνικής showbiz, όπως ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος. Σήμερα, λοιπόν, καλεσμένη του, είναι η εκθαμβωτική Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία θα μιλήσει για την επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή της. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο παρουσιαστής, αναφέρει: "Απόψε στις 23:45! Σας περιμένουμε! Μια δυνατή συνέντευξη με υπέροχα τραγούδια".

Δυσάρεστα νέα για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Άσχημα ήταν τα νέα που έμαθε το πρωί της Πέμπτης (09/04) ο Νίκος Χατζηνικολάου, αφού τα νούμερα τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων δεν ήταν και τόσο καλά.

Αυτή την εποχή, ο ανταγωνισμός μεταξύ όλων των δελτίων ειδήσεων, είναι μεγάλος, αφού η ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού είναι το κύριο μέλημα όλων των σταθμών. Έτσι, οι περισσότεροι πολίτες κοιτούν να ενημερωθούν από οποιοδήποτε κανάλι.

Το δελτίο ειδήσεων του ANT1, παρόλο που ανέβηκε σε σχέση με τα ποσοστά της Τρίτης (07/04), παρέμεινε δεύτερο, καθώς την πρώτη θέση φαίνεται ότι την έχει αποκτήσει το STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα. Ειδικότερα, το δελτίο ειδήσεων χθες (08/04), σημείωσε 12,2% και βγήκε 2ο στον πίνακα της AGB, σε σχέση με το STAR που έκανε 20,1%. Δείτε πόσο έκαναν τα υπόλοιπα δελτία παρακάτω:

Δελτία ειδήσεων

  • ΑΝΤ1: News, 12,2
  • ALPHA: Νews, 9,7
  • STAR: News, 20,1
  • ΣΚΑΙ: News, 11,3
  • OPEN: News, 5,3
  • Mega: Mega γεγονότα 7,5

"Έχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα..." - Όσα αναφέρει ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον μεγάλο του γιο

Ανατριχιάζει το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου για τον μεγάλο του γιο, Πάνο, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Στο μήνυμα του αναφέρει μεταξύ άλλων: "Έχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα συμβαίνουν...".

Με την κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία να γίνεται ολοένα και δυσκολότερη, ο παρουσιαστής του ANT1, είναι φυσικό να ανησυχεί για τον γιο του, ο οποίος μετά την αποφοίτησή του από το London School of Economics, αποφάσισε να κατοικίσει εκεί μόνιμα.

Όπως είναι λογικό, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι αγχωμένος που το παιδί του βρίσκεται μακριά. Μάλιστα, ανέβασε ένα post με μια φωτογραφία τους από την τελευταία τους συνάντηση και έγραψε στη λεζάντα:

"Φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μου με τον Πάνο μου,που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Εχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα συμβαίνουν... Καλό ξημέρωμα! Με υγεία!"

Δείτε την ανάρτηση:

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Πάνος, είναι το παιδί που είχε αποκτήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον πρώτο του γάμο. Δείτε εδώ την πρώτη σύζυγο του παρουσιαστή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share