Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

"Την νύχτα που παντρεύτηκε έγινε...": Αποκάλυψη σοκ για την Αθηνά Ωνάση

Απίστευτες αποκαλύψεις!

10 Απριλίου 2020 16:11
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον γάμο της Αθηνάς Ωνάση και την απιστία του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο!

Πως ο Αλβάρο κρατούσε κρυφή παράλληλη σχέση από την Αθηνά Ωνάση, επί 8,5 ολόκληρα χρόνια αποκάλυψε ο πρώην προσωπικός σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση;

Μιλώντας σε εκπομπή ο Αλέξης Μανθεάκης ανέφερε πως ο Ντόντα κατάφερε να έχει διπλή ζωή για τόσο καιρό, λόγω του σχεδίου που είχε στήσει για να συναντά την ερωμένη του.

Το σχέδιο περιείχε από μεταμφιέσεις, μέχρι και «αλλαγή» ταυτότητας για να συναντήσει την άλλη γυναίκα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η Αθηνά Ωνάση να μην καταλάβει τίποτα.

«Είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενε η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο.

Η Αθηνά ήρθε σε μένα για εκδίκηση. Ο Ντόντα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση.

Έβαζε περούκα και έλεγε ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως κι αυτός ήταν ο λόγος που η κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έμαθε ποτέ επί 8,5 χρόνια ότι ο σύζυγός της βρισκόταν τόσο συχνά με μία άλλη γυναίκα.

Αθηνά Ωνάση ο χωρισμός της

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε, πως ο συγκεκριμένος φάκελος, ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση.

Κατέρρευσε η Αθηνά Ωνάση: Τραγικές ώρες!

Τι συνέβη με την Αθηνά Ωνάση; Ποιος ήταν ο λόγος που κατέρρευσε και βίωσε τραγικές στιγμές; Δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Ο λόγος που η χρυσή κληρονόμος κατέρρευσε ήταν φυσικά ο πρώην άνδρας της, Αλβάρο.

Η χρυσή κληρονόμος σύμφωνα με δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας δεν άντεξε τον γάμο του πρώην συντρόφου της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο με τη Ντενίζ Σεβέρο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share