Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σία Κοσιώνη: Ο δεύτερος γιος της παρουσιάστριας - Η φωτογραφία που λύγισε

Ράγισε καρδιές

10 Απριλίου 2020 08:31
Σία Κοσιώνη: Ο δεύτερος γιος της παρουσιάστριας - Η φωτογραφία που λύγισε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ράγισε καρδιές μέσα από το προφίλ της στο Instagram με μια φωτογραφία που πόσταρε η Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, ως γνωστόν, είναι παντρεμένη με τον Δήμαρχο Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν κούκλο γιο, τον μικρό Δήμο. Ωστόσο ο κύριος Μπακογιάννης έχει και άλλα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, επομένος και ο μικρός έχει αδέλφια!

Η Σία Κοσιώνη ανέβασε χτες μια κοινή τους φωτογραφία στο διαδίκτυο και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή! "Αντρικές υποθέσεις... ΥΓ: Θα μπορούσα να τους χαζεύω ώρες! #menoumespiti #boys #brothers #affection #love #togetherathome #together", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Σία Κοσιώνη πριν πάει στον ΣΚΑΙ

Η Σία Κοσιώνη παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε σε καραντίνα συνεχίζει να πηγαίνει κανονικά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, αφού παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων! Τι κάνει όμως πριν βρεθεί εκεί; Το αποκάλυψε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον... Δείτε την αποκάλυψη που έκανε η Σία Κοσιώνη στο Youweekly.gr

"Αυτά τα χρόνια περάσαμε..." - Η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη με μια φωτογραφία

Μια αποκάλυψη έκανε η Σία Κοσιώνη, με μια φωτογραφία της από το πλατό του ΣΚΑΙ. "Μαζί όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλά και η φετινή επέτειος μας βρίσκει εν μέσω μίας νέας κρίσιμης δοκιμασίας", έγραψε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια, μένει στο σπίτι μαζί και με την οικογένεια της, με σκοπό να προστατεύσει την υγεία της, αλλά και να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο, η δουλειά της, την θέλει να πηγαίνει καθημερινά στο studio του σταθμού για να ενημερώνει τον κόσμο για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για τον ΣΚΑΙ. Αποκάλυψε πως πριν 14 χρόνια εξέπεμψε για πρώτη φορά το κανάλι. Στην ανάρτηση της έγραψε μερικά συγκινητικά λόγια:

"Μοιάζει με ψέμα, αλλά σαν σήμερα πριν 14 χρόνια εξέπεμψε για πρώτη φορά ο ΣΚΑΪ. Μαζί όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλά και η φετινή επέτειος μας βρίσκει εν μέσω μίας νέας κρίσιμης δοκιμασίας. Μαζί θα την περάσουμε κι αυτή. Το ένα εκατομμύριο τηλεθεατών που μας εμπιστεύτηκαν τον κρίσιμο μήνα που πέρασε είναι η καλυτερη απόδειξη. Και το καλύτερο δώρο. Ευχαριστούμε και... συνεχίζουμε! #skai #anniversary #14yearsold #together #thankyou".

Δείτε την ανάρτηση:

Μιας και αναφερθήκαμε στη Σία Κοσιώνη, δείτε εδώ το δημόσιο μήνυμά της για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share