Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020

Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Η κοινή τραγωδία που τους ένωσε!

Ο θάνατος τους χτύπησε σχεδόν ταυτόχρονα

10 Απριλίου 2020 07:42
Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Η κοινή τραγωδία που τους ένωσε!

Υπήρξαν ζευγάρι και μαζί έκαναν έναν πανέμορφο γιο! Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια δεν είναι πλέον μαζί ερωτικά αλλά συνεχίζουν να έχουν άριστες σχέσεις!

Άλλωστε το ζευγάρι έχει περάσει δύκολα και οι δυστυχίες ήταν αυτές που τους ένωσαν! Ποια κοινή τραγωδία είχε ενώσει και τους 2 όσο υπήρξαν ζευγάρι; Ποιο το τραγικό παιχνίδι της μοίρας;

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας τραγωδία

Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2013 η Αννίτα Πάνια πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν έχασε την μητέρα της Ιφιγένεια εντελώς ξαφνικά από πνευμονικό οίδημα!

Μια τραγωδία στην οποία είχε δίπλα της τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος με την σειρά του είχε στο πλάι του την Αννίτα, όταν λίγους μήνες αργότερα έχασε και εκείνος την μητέρα του Σοφία!

"Η ζωή συνεχίζεται...": Ο θάνατος που τσάκισε την Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε στον θάνατο αγαπημένου της ανθρώπου, τον οποίο και δεν θα ξεπεράσει ποτέ. Η παρουσιάστρια ήταν κανονικά στο πόστο της, παρά το πένθος και ντυμένη στα μαύρα. Συγκεκριμένα η ίδια είπε: "Η ζωή συνεχίζεται, να είμαστε..." Διαβάστε περισσότερα για τον θάνατο που τσάκισε την Αννίτα Πάνια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share