Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Και τα παιδιά πενθούν…» - Η Αλίκη Κατσαβού μιλά για την κατάσταση του γιου της μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά

Όλα όσα είπε

9 Απριλίου 2020 14:23
«Και τα παιδιά πενθούν…» - Η Αλίκη Κατσαβού μιλά για την κατάσταση του γιου της μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την κατάσταση του γιου της, Φοίβου, μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, μίλησε η Αλίκη Κατσαβού, η οποία τόνισε πως κι εκείνος πενθεί, αλλά επιχειρεί με τον καιρό να τον βοηθήσει, ώστε να αφομοιώσει το γεγονός.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, η πρόσφατα χηρεύσασα ανέφερε σχετικά με το ζήτημα του πώς προσπαθεί να εξηγήσει το θέμα του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, ότι «οι ειδικοί είπαν να είμαι αναλυτική, με απλά λόγια να εξηγήσω τι έχει συμβεί, να δηλώσω το γεγονός του θανάτου χωρίς μελοδραματισμούς. Σύμφωνα με τις προσλαμβάνουσες και τον ψυχισμό του, θα το αποδεχθεί και θα το αφομοιώσει σιγά σιγά. Και τα παιδιά πενθούν, άλλωστε, όπως και οι μεγάλοι».

Ο Φοίβος, πάντως, έμοιαζε πολύ δραστήριος και κάποια στιγμή… μπούκαρε στο πλάνο, απαντώντας στην Κατερίνα Καινούργιου πως περιμένει τη θεία του, ενώ σκόρπισε το γέλιο, ρωτώντας «το κορίτσι είναι εδώ μέσα;», έχοντας το ακουστικό στο αυτί του. Θυμηθείτε, επίσης, τι είχε πει η Αλίκη Κατσαβού στην πρώτη της συνέντευξη, μετά τον χαμό του Κώστα Βουτσά.

Για το πώς αποδέχεται το παιδί την ιδέα του εγκλεισμού λόγω του κορωνοϊού, η Αλίκη Κατσαβού απάντησε πως δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά πρόσθεσε ότι «είναι ένα μικρό παιδί στη δράση, που θα ήθελε να είναι στις παιδικές χαρές, αλλά είναι ένας δυνατός χαρακτήρας, που αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του».

Νωρίτερα, είχε πει πως «εδώ είναι ο Φοίβος και παίζει. Αναλογικά με τα γεγονότα είμαστε καλύτερα, υπάρχουν χειρότερες και καλύτερες μέρες. Ο Φοίβος εκφράζει τον εαυτό του, είναι καλό παιδί και μας δείχνει πως είμαστε κι εμείς καλοί. Ήθελα πολύ το παιδί, όπως και ο Κώστας, αλοίμονο να ήμασταν αδιάφοροι».

Τέλος, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά μίλησε και για τα παραμύθια που διηγείται για τα παιδιά, εξηγώντας ότι «τα παραμύθια που διηγούμαι είναι από τη γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος. Τα διηγούμαι μέσω Instagram. Θα είναι στο σύνολο πέντε παραμύθια, τα οποία έχουν ωραίο οικολογικό μήνυμα και παιδαγωγικό χαρακτήρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share