Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Ανατριχιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος - "Πάσχω από..."

Σοκάρει!

9 Απριλίου 2020 09:43
Ανατριχιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο αγαπημένος ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής -πριν λίγο καιρό- έκανε μια εξομολόγηση εφ' όλης τής ύλης και αποκάλυψε πολλά που αφορούν την προσωπική αλλά και την επαγγελματική του κατάσταση. Από τι πάσχει;

Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε για τον καρκίνο, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, μίλησε για το τι προτιμά,πως χειριζόταν το παρελθόν αλλά και πως ζει το τώρα. Δείτε παρακάτω όσα είπε:

"Προτιμώ τον εαυτό μου είκοσι χρόνια νεότερο. Αλλά αν είχα ένα κουμπί που, με το πάτημά του, θα μπορούσα να διαλέξω μια εποχή, θα πήγαινα πολύ πιο πίσω. Τότε που οι μπακάληδες και οι μαραγκοί είχαν το μολύβι πίσω από το αφτί. Πάσχω από παρελθοντολαγνεία.

Σπύρος Παπαδόπουλος

Είμαι κολλημένος στη δεκαετία του 1960. Δεν ονειρευόμουν και δεν ονειρεύομαι. Είναι κατάλοιπο του αυτοσχεδιασμού όπου σου έλεγα ότι καταφεύγαμε πιτσιρικάδες για να επιβιώσουμε. Έχω μάθει να μην ασχολούμαι με το μέλλον. Διαχειρίζομαι το παρόν, την πραγματικότητα και – όσο και αν ακούγεται μοιρολατρικό – αφήνω τη ζωή να κάνει παιχνίδι. Ποντάρει η ζωή και εγώ λέω ‘‘μέσα’’ ή ‘‘πάσο’’.

Οι άνθρωποι της δικής μου γενιάς δουλέψαμε σκληρά από μικρά παιδιά. Και το να μάθεις να δουλεύεις και να βάζεις στον εαυτό σου δύσκολα είναι μεγάλη προίκα ζωής. Πλέον, από δύο κουβέντες, μπορώ να καταλάβω αν κάποιος έχει δουλέψει πολύ. Οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει πολύ και σκληρά έχουν μια άλλη ματιά, μια άλλη γενναιότητα. Δεν τους περισσεύει χρόνος για να φοβηθούν. Κάναμε το λάθος, ακριβώς επειδή εμείς τραβήξαμε όλα αυτά, να κλείσουμε τα παιδιά σε ένα σελοφάν. Αλλά, εκεί έξω, ο στίβος δεν είναι έτσι. Θέλει τρέξιμο".

Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία του Σπύρου Παπαδόπουλου

Μήπως γνωρίζετε την ηλικία του Σπύρου Παπαδόπουλου; Σίγουρα μόλις δείτε, θα μείνετε άφωνοι, καθώς η ηλικία με την εμφάνιση δεν συμβαδίζουν.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στο κανάλι και παρουσιάζει με επιτυχία την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", η οποία θα σταματήσει λόγω του κορωνοϊού.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Γνωρίζετε την ηλικία του παρουσιαστή;

Σπύρος Παπαδόπουλος ηλικία

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι 65 ετών, αφού γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου το 1955! Η αλήθεια είναι ότι δεν μοιάζει ούτε για 55.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share