Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Ο Γιάννης Μπέζος αποφάσισε να..." - Αποκάλυψη σοκ!

Τι συνέβη;

8 Απριλίου 2020 15:10
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε η πιο αγαπημένη ελληνική σειρά και δεν το γνωρίζαμε τόσο καιρό! Ποιος ήταν ο ρόλος του Γιάννη Μπέζου σε όλο αυτό το ζήτημα και τι ακριβώς συνέβη που δεν γνώριζε κανείς τόσα χρόνια;

O Γιάννης Σαββιδάκης -πριν λίγο καιρό-, είχε μιλήσει στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και είχε αναφερθεί στο σήριαλ "Της Ελλάδος τα Παιδιά" και τους λόγους που διακόπηκε απότομα!

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Καθόλου δεν με ενοχλεί. Αν και αρκετοί έχουν την εντύπωση πως η σειρά είχε μεγάλη διάρκεια, η αλήθεια είναι πως διήρκεσε μόνο μιάμιση τηλεοπτική σεζόν. Ούτε καν δύο. Κάποια στιγμή, ο Γιάννης Μπέζος αποφάσισε να το κόψει για να κάνει τη σειρά Εκείνες και Εγώ.

Μας το ανακοίνωσε και δεν καταλάβαμε ποτέ το γιατί, μιας και ο κόσμος το είχε αγαπήσει πολύ το συγκεκριμένο σίριαλ. Ακόμα και σήμερα ζητάει ένα remake, κάτι που φυσικά δεν γίνεται, μιας και ο Κώστας Ευριπιώτης δεν είναι πια στη ζωή. Θεωρώ, όμως, πως δεν “στιγματίστηκα” από τον συγκεκριμένο ρόλο, διότι παράλληλα με την πορεία που είχα ως ηθοποιός, ήμουν και τραγουδιστής". Μιας και αναφερθήκαμε στον αγαπημένο Γιάννη Μπέζο, δείτε εδώ την έκτακτη τοποθέτησή του.

Γιάννης Μπέζος: Στο πλευρό κορυφαίας Ελληνίδας ηθοποιού

Σίγουρα για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να μάθεις δίπλα στους κορυφαίους! Και αυτό ταιριάζει γάντι στον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος είχε βρεθεί στο πλευρό Ελληνίδας ηθοποιού! Και όχι, δεν είναι η Ναταλία Τσαλίκη!

Ο Έλληνας ηθοποιός είναι δημιούργημα του... Θύμιου Καρακατσάνη, ο οποίος ξεχώρισε το ταλέντο του από μικρός, ωστόσο η πρώτη Ελληνίδα ηθοποιός με την οποία συνεργάστηκε ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Η γυναίκα θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου, είναι ιδιαίτερη αδυναμία στον τότε, νεαρό, Γιάννη Μπέζο και μιλούσε για το ταλέντο του με τα καλύτερα λόγια! Πως να μην γίνει μεγάλος ηθοποιός όταν στα πρώτα του βήματα είχε δίπλα την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό;

Δείτε μια κοινή τους φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share