Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Γιώργου Τράγκα

Είναι 30 χρόνια μικρότερη

8 Απριλίου 2020 14:18
Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Γιώργου Τράγκα
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ποτέ δεν έκρυψε ο Γιώργος Τράγκας, πως είναι λάτρης του ωραίου φύλου. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος, είναι παντρεμένος με μια πανέμορφη γυναίκα. Δείτε το πρόσωπό της στο Athensmagazine.gr.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Γιώργος Τράγκας είναι τρεις φορές παντρεμένος και η τελευταία του σύζυγός είναι η δημοσιογράφος, Μαρία Καρρά, με την οποία παντρεύτηκε το προηγούμενο καλοκαίρι στο Λας Βέγκας.

Μάλιστα, οι δυο τους, έχουν 30 ολόκληρα χρόνια διαφορά. Δείτε την πανέμορφη Μαρία Καρρά στην παρακάτω φωτογραφία:

Γιώργος Τράγκας γυναίκα

«Φοβάμαι για τη ζωή μου»! Το οικογενειακό δράμα που ζει ο Γιώργος Τράγκας και η κραυγή αγωνίας!

Κραυγή αγωνίας έβγαλε ο Γιώργος Τράγκας, μιλώντας στο κανάλι του στο YouTube, με τον πολύπειρο δημοσιογράφο να κάνει λόγο για προσωπικό του φόβο για τη ζωή του, αλλά και αυτή της οικογένειάς του.

Ο ίδιος αποκάλυψε τις πιέσεις που δέχεται ενώ εξέφρασε την έντονη ανησυχία και τον φόβο πως κινδυνεύει τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του, όχι από την άποψη να τον δολοφονήσουν- όπως είπε- αλλά να τον πλήξουν στο προσωπικό status. «Κυρίες και κύριοι, σήμερα, θέλω να σας μιλήσω για τη ζωή μου για αυτά που περνάω τον τελευταίο καιρό», αναφέρει αρχικά ο Γιώργος Τράγκας. Δείτε την άγρια οικογενειακή τραγωδία, που έζησε ο ίδιος στη βίλα του.

«Τις τελευταίες ημέρες υφίσταμαι φοβερές πιέσεις εξαιτίας των κυρίων Πατεράκη, Καλιτζάτζη και Βαγγέλη Μυτιληναίο. με πιέζουν στις δουλειές μου να μην μιλάω για τις επιτάξεις που γίνονται στα νησιά και για τα νέα hotspot. Αυτό το θεωρώ παράλογο. Το θεωρώ παρανοϊκό. […] Οι πιέσεις είναι αφόρητες. Οι τρεις αυτοί εργολάβοι πιέζουν να φιμωθώ. Να μου κλείσουν το στόμα. Αισθάνομαι ως άνθρωπος, και δεν είναι μόνον οι πιέσεις που μαθαίνω από τους τρεις εργολάβους προς τις επαγγελματικές στέγες μου, ότι κινδυνεύει η ασφάλεια μου. Κινδυνεύει η ζωή μου και η ζωή των μελών της οικογένειας μου», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στην αναφορά του. Επίσης, ο Γιώργος Τράγκας συμπλήρωσε: «Και όταν λέω κινδυνεύει, δεν εννοώ να με δολοφονήσει ο ένας ή ο άλλος, αλλά να πλήξει το δικό μου προσωπικό status. Το επαγγελματικό status. Να μου κλείσει το στόμα αντιδημοκτρατικά, εκβιαστικά επειδή έχει πολλά λεφτά – ή παίρνει πολλά λεφτά – από τις μνημονιακές κυβερνήσεις».

«Ομολογώ ότι έχω ένα ηθικό δίλημμα. Από τη μία την προστασία της οικογένειας μου και της ζωής μου, από την άλλη το γεγονός ότι εμφανίζομαι ενώπιον σας με μεγάλη συχνότητα όλη την εβδομάδα και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να παίζω θέατρο και να σας λέω ψέματα», κατέληξε ο Γ. Τράγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share