Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Τώρα με την καραντίνα ξυπνάω και…» - Η εξομολόγηση του Φάνη Μουρατίδη

Όλα όσα είπε

7 Απριλίου 2020 21:16
«Τώρα με την καραντίνα ξυπνάω και…» - Η εξομολόγηση του Φάνη Μουρατίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια δική του εξομολόγηση προχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης, μιλώντας για την καραντίνα και το πώς περνά τις μέρες αυτές στο σπίτι του.

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφερόμενος μέσω της Cosmote TV στο φαινόμενο που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, τόνισε πως κάθε πρωί ξεκινά… διαφορετικά για τον ίδιο, αφού «με το που ξεκίνησε η καραντίνα, ένα κτίριο άρχισε να ανακαινίζεται και, κάπως έτσι, ακούω στις 7:30 το πρωί μια πτήση Boeing 737 πάνω από το κεφάλι μου». Δείτε και την απόφαση και για 3ο παιδί που έχει πάρει.

Αυτή η κατάσταση ίσχυε «μέχρι που πλημμύρισαν οι δρόμοι, αλλά το ζεν μου είναι καλά. Δεν πρέπει να γκρινιάζουμε».

Άγριος τσακωμός για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Κι όμως, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει εμπλακεί σε τσακωμό για ένα τσιφτετέλι και μάλιστα το περιστατικό δεν το είδαμε ποτέ στην εκπομπή του!

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά" στον ΣΚΑΙ; Μιλάμε για γυρίσματα που κρατούν έως και 15 ώρες, οπότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι τα νεύρα είναι τεντωμένα και τα μάτια…θολά από την κρασοκατάνυξη.

Τα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι πολλά. Κάποια είναι ξεκαρδιστικά και κάποια άλλα εκνευριστικά, κυρίως για τον Παπαδόπουλο που πρέπει να κρατά ισορροπίες και να παίζει τον ρόλο του Κυανόκρανου, καθώς πολλές φορές αυτά που ακούει και βλέπει τον βγάζουν απ’ τα ρούχα του.

Νεαρά, ταλαντούχα ηθοποιός, για παράδειγμα, είχε κάνει παράπονα στην παραγωγή επειδή…την εξαφάνισε. Ζήτησε να αλλάξει, θέση να μπει πιο κεντρικά, για να μη χάνεται απ’ τα πλάνα του σκηνοθέτη. Μια άλλη καλλίγραμμη παρουσία τα έβαλε με τον σκηνοθέτη γιατί σε ένα από τα τσιφτετέλια που… έδωσε πόνο, εκείνος προτίμησε να δείχνει πλάνα της δεσποινίδας που χόρευε δίπλα της και όχι της ίδιας.

Ψιλοπαρεξηγήσεις έχουν συμβεί επίσης για τα τραγούδια που θα μπουν στην εκπομπή, το πόσα κομμάτια θα πει ο καθένας και τα πλάνα που θα πάρει. Οι αντοχές του παρουσιαστή και της παραγωγής δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα στο εορταστικό επεισόδιο, όταν συνέβη ένας διπλός τσακωμός με πρωταγωνίστριες την Αποστολία Ζώη και τη Demy!

Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε, διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά. Τελικά χάρη στο μοντάζ, ο τσακωμός δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και έτσι μόνο να τον φανταζόμαστε μπορούμε…Μιας και αναφερθήκαμε στον Σπύρο Παοαδόπουλο, δείτε εδώ την απόφαση του καναλιού για το μέλλον της εκπομπής του.

"Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο έπιασα τον γιο του και του...": Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μέσα σ' όλα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του μόλις έμαθε ότι έχει καρκίνο! Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη του ηθοποιού.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας (9/3).

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής του «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», εμφανίζεται σπάνια στην τηλεόραση και αυτή τη φορά εξομολογήθηκε πολλά στο δημοσιογράφο για τη ζωή του αλλά και για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο όλα όσα ανέφερε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share