Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει ο Νίκος Καρβέλας

Πάθαμε "εγκεφαλικό" όταν μάθαμε!

7 Απριλίου 2020 12:43
Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει ο Νίκος Καρβέλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφωνοι θα μείνετε, όταν μάθετε τι έχει σπουδάσει ο Νίκος Καρβέλας! Πρόκειται για μια πληροφορία, που όπως όλα δείχνουν μόνο η Πάνια και η Βίσση το γνώριζαν!

Όλοι ξέρουμε, πως ασχολείται και αγαπά όσο τίποτα άλλο στην ζωή του την μουσική και όλοι είχαμε την εντύπωση πως αυτό έχει σπουδάσει! Όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει...

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναγράφονται στην Βικιπαίδεια για τον ίδιο είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απίστευτο; Σίγουρα δεν το γνωρίζατε! Μιας και αναφερθήκαμε στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη, δείτε εδώ για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας του.

Παίδαρος ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα - Μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος!

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε τον κούκλο γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα. Μεγάλωσε και είναι ένας παίδαρος! Σας έχουμε και φωτογραφία απόδειξη.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, καθώς ο μουσικοσυνθέτης έχει ήδη μια σχέση, όμως πάντα κάτι θα τους ενώνει… Ο γιος τους Αντρέας, ο οποίος είναι και η μεγάλη τους αδυναμία!

Πρόκειται για ένα χαμογελαστό παιδί όπως θα δείτε και παρακάτω:

Ανεβαίνει πάνω στα ντραμς και παίζει σαν επαγγελματίας… Στην περίπτωση του μικρού Ανδρέα το DNA λειτούργησε από νωρίς και η Σοφία Καρβέλα ανεβάζει συχνά – πυκνά φωτογραφίες του αδερφού της στo Instagram.

Μπορεί να έχουν πολλά χρόνια διαφορά, έχουν, όμως, τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλον… Η Σοφία δεν αποχωρίζεται τον Ανδρέα – όταν είναι στην Ελλάδα – από την αγκαλιά της!

Αυτοκινητάρα: Αυτό είναι το αμάξι του Νίκου Καρβέλα!

Δείτε φωτογραφία μαζί με την Άννα Βίσση από την αυτοκινητάρα του Νίκου Καρβέλα! Αυτή είναι και θα σας πέσει το σαγόνι!

Εκτός από ωραίο γούστο στις γυναίκες φαίνεται πως έχει το αντίστοιχο και στα αυτοκίνητα! Δείτε τι οδηγάει! Η αλήθεια είναι πως προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την ζωή του από τα... Δείτε το αμάξι που έχει ο Νίκος Καρβέλας στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share