Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου #μένει_σπίτι και μας "συστήνει" την αγαπημένη της γωνία χαλάρωσης!

Πώς περνάει την καραντίνα;

6 Απριλίου 2020 12:38
Η Κατερίνα Καινούργιου #μένει_σπίτι και μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Open #μένει_σπίτι και μας δείχνει την αγαπημένη της γωνία καθώς και πώς περνάει τις ώρες της εν μέσω καραντίνας.

Η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει υπέρλαμπρη ακόμη και μέσα στο σπίτι και μιας και διανύουμε τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις στιγμές χαλάρωσης της λέγοντας τους τι κάνει για να περνάει πιο ευχάριστα η ώρα της και παράλληλα δίνει και σε εκείνους μερικές προτάσεις. Ωστόσο, μια αποκάλυψη "βόμβα" έκανε πρόσφατα η αγαπημένη παρουσιάστρια που πάγωσε τους πάντες, δείτε εδώ τι είπε!

Χαρακτηριστικά σε μια ανάρτηση της που κρατά το αγαπημένο της βιβλίο που δεν είναι άλλο από τον "Μικρό Πρίγκηπα" έγραψε:

«Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος εκεί που βρίσκεται» , Ο Μικρός Πρίγκιπας. Αυτή την περίοδο άρχισα ξανά να κρατώ ημερολόγιο (και συγκεκριμένα αυτό που κρατώ στα χέρια μου με αγαπημένα αποφθέγματα από τον μικρο πρίγκιπα)

Κάθομαι στην αγαπημένη μου γωνίτσα ...απομονώνομαι... βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου και προβληματίζομαι... Ξέρετε τι ; Ένα από τα πολλά μηνύματα του βιβλίου είναι ότι πρεπει να εκτιμούμε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή και να μπορέσουμε να δούμε με την καρδιά και όχι μόνο με τα μάτια...Κάπως έτσι θέλω να μας φαντάζομαι μετά από όλη αυτή την διαδικασία. Μπορεί ν ακούγεται κλισέ αλλά ... Οι μικρές χαρές της ζωής είναι οι μεγαλύτερες και ευχομαι να τις εκτιμήσουμε όλοι περισσότερο μετά από αυτή την δοκιμασία μας... Σας στέλνω την αγάπη μου".

Open: Ξανά στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια εβδομάδα καραντίνας

Η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή Ευτυχείτε είναι και πάλι στον αέρα του Open tv μετά και από μία εβδομάδα που δεν προβλήθηκε, λόγω και των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό! Τι είπε η παρουσιάστρια;

Ξανά στον αέρα είναι η Κατερίνα Καινούργιου η οποία αναγκάστηκε λόγω και των εξελίξεων, να διακόψει για μερικές ημέρες την εκπομπή της με την ίδια να κάνει και σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα εκτός αέρα ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share