Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

La Casa de Papel: Ποιος 4ος κύκλος; Πρωταγωνιστές της σειράς είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή

Δεν πάει το μυαλό σας

6 Απριλίου 2020 11:02
La Casa de Papel: Ποιος 4ος κύκλος; Πρωταγωνιστές της σειράς είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί όλο το Netflix να κινείται σε ρυθμούς La Casa de Papel ωστόσο το Athensmagazine.gr σας κάνει μια αποκάλυψη σχετικά με ηθοποιούς της σειράς!

Ποιοι πρωταγωνιστές είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή και ελάχιστοι το γνωρίζατε μέχρι σήμερα; Συγκεκριμένα η Maria Pedraza και ο Jaime Lorente, κατά το «La Casa de Papel» γνωστοί ως Alison Parker και Denver είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν!

Μάλιστα οι δύο ηθοποιοί έχουν παίξει και ως ζευγάρι στην έτερη ισπανική σειρά του Netflix "Elite", με την "Μαρίνα" να βρίσκει τραγικό θάνατο στο τέλος του πρώτου γύρου ενώ ήταν έγκυος στην σειρά στο παιδί του... σημερινού της αγαπημένου!

Οι δυο πρωταγωνιστές της σειράς πέρασαν αρκετό καιρό μαζί στα γυρίσματα του La Casa de Papel, μετά στο Elite ήρθαν ακόμα πιο κοντά (βοήθησαν και οι ερωτικές τους σκηνές) και το αποτέλεσμα δημοσιεύτηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Cuore!

Το νέο hot ζευγάρι της Ισπανίας απαθανατίστηκε από παπαράτσι να περπατά χέρι-χέρι στη Μαδρίτη και φιλιέται στη μέση του δρόμου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

O 27χρονος Lorente και η 22χρονη Maria, είχαν αρκετές κοντινές φωτογραφίες στο Instagram τον τελευταίο καιρό ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα υπήρχε ειδύλλιο μεταξύ τους.

Ο κορωνοϊός χτύπησε και το «La Casa De Papel»: Θετική η «Ρακέλ»!

Ο κορωνοϊός χτύπησε και την αγαπημένη σειρά «La Casa De Papel», αφού η Ιτσιάρ Ιτούνο, η ηθοποιός που έπαιξε τον ρόλο της Ρακέλ, ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι έχει προσβληθεί κι εκείνη από τον ιό. Δείτε και όσα δήλωσε για την περιπέτεια του ο Τομ Χανκς.

Καθησύχασε ωστόσο ότι νιώθει καλά και η κατάστασή της δεν είναι σοβαρή, τονίζοντας ότι θα μείνει σε καραντίνα 15 ημερών και καλώντας άπαντες ν’ αντιμετωπίσουν εξίσου σοβαρά την κατάσταση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share