Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Πλάκα κάνεις; Αν μάθετε την ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου θα '"κλάψετε"

Ούτε που της φαίνεται!

5 Απριλίου 2020 13:58
Πλάκα κάνεις; Αν μάθετε την ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου θα '
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν μάθετε την ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό, καθώς ούτε που της φαίνεται.

Η παρουσιάστρια του Still Standing και του YFSF, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε μιλήσει για τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ενώ είχε αναφερθεί και στην ηλικία της.

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: "Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, δεν τις θέλω. Δύσκολα μπαίνουν άνθρωποι στη ζωή μου. Και όσοι μπαίνουν, μένουν για πάντα. Και είμαι εκεί για εκείνους συνέχεια. Και στενοχωριέμαι πολύ όταν γίνει κάτι μεταξύ μας.

Με εξισορροπεί ο Αντώνης. Είναι κατά κάποιον τρόπο η φωνή της λογικής. Δεν λέει πολλά, λέει λίγα, μετρημένα λόγια και ουσιαστικά. Γι αυτό τον αγαπώ τόσο πολύ, τον ερωτεύτηκα και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Αν και φαίνεται ότι εγώ έχω περισσότερη διασημότητα, εκείνος είναι ο πιο δυνατός στη σχέση.

Μαρία Μπεκατώρου ηλικία

Πόσο χρονών είναι;

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν κρύβει την ηλικία της. Άλλωστε, δεν μπορεί, είναι 27 χρόνια στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια είχε πει: "Να σου πω την αλήθεια, δεν νιώθω και πολύ ότι μεγαλώνω. Είμαι 46, αλλά δεν το πολυσκέφτομαι.

Όχι για να μην επηρεαστώ, αλλά δεν το έχω καν στο μυαλό μου. Καταλαβαίνω ότι μεγαλώνω βλέποντας τα παιδιά των φίλων μου ή τα βαφτιστήρια μου. Αλλά δεν με πολυνοιάζει κιόλας. Άσε που είμαι μικροκαμωμένη, υπερκινητική, τρέχω και αυτό βοηθάει κατά κάποιον τρόπο. Νομίζω ότι οι άλλοι επιμένουν να μου το υπενθυμίζουν και δεν το καταλαβαίνω". Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ANT1, γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 11 Φεβρουαρίου το 1974. Μιας και αναφερθήκαμε στην αγαπημένη παρουσιάστρια, δείτε εδώ πώς έχασε εύκολα κιλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share