Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία του Σπύρου Παπαδόπουλου

Θα πάθετε πλάκα!

4 Απριλίου 2020 14:02
Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία του Σπύρου Παπαδόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μήπως γνωρίζετε την ηλικία του Σπύρου Παπαδόπουλου; Σίγουρα μόλις δείτε, θα μείνετε άφωνοι, καθώς η ηλικία με την εμφάνιση δεν συμβαδίζουν.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στο κανάλι και παρουσιάζει με επιτυχία την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", η οποία θα σταματήσει λόγω του κορωνοϊού.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Γνωρίζετε την ηλικία του παρουσιαστή;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι 65 ετών, αφού γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου το 1955! Η αλήθεια είναι ότι δεν μοιάζει ούτε για 55.

"Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο έπιασα τον γιο του και του...": Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μέσα σ' όλα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του μόλις έμαθε ότι έχει καρκίνο! Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη του ηθοποιού.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας (9/3).

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής του «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», εμφανίζεται σπάνια στην τηλεόραση και αυτή τη φορά εξομολογήθηκε πολλά στο δημοσιογράφο για τη ζωή του αλλά και για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο όλα όσα ανέφερε:

Η αποστομωτική απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει γίνει με το δικό του τρόπο… ένα από τα πρόσωπα των ημερών, με το διάσημο ηθοποιό και παρουσιαστή να εμφανίζεται στο σποτ της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», αλλά και να δέχεται σκληρή κριτική.

Η κριτική έχει σχέση, με το ότι πολλοί τον κατηγορούν πως έχει πάρει κανονικά αμοιβή από την Κυβέρνηση, για να παρουσιάσει το σποτ, αλλά ο ίδιος έσπευσε μέσω Instagram να απαντήσει.

Απευθυνόμενος στους φίλους και τους «φίλους» του, όπως είπε με νόημα, τόνισε ότι δεν έχει λάβει καμία αμοιβή. Παράλληλα, με το γνωστό του χιούμορ ζήτησε να μάθουμε, αν έχει… πληρωθεί ο νεαρός που τον μιμείται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share