Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Αυτά τα χρόνια περάσαμε..." - Η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη με μια φωτογραφία

Τι συνέβη;

3 Απριλίου 2020 13:06
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη έκανε η Σία Κοσιώνη, με μια φωτογραφία της από το πλατό του ΣΚΑΙ. "Μαζί όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλά και η φετινή επέτειος μας βρίσκει εν μέσω μίας νέας κρίσιμης δοκιμασίας", έγραψε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια, μένει στο σπίτι μαζί και με την οικογένεια της, με σκοπό να προστατεύσει την υγεία της, αλλά και να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο, η δουλειά της, την θέλει να πηγαίνει καθημερινά στο studio του σταθμού για να ενημερώνει τον κόσμο για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για τον ΣΚΑΙ. Αποκάλυψε πως πριν 14 χρόνια εξέπεμψε για πρώτη φορά το κανάλι. Στην ανάρτηση της έγραψε μερικά συγκινητικά λόγια:

"Μοιάζει με ψέμα, αλλά σαν σήμερα πριν 14 χρόνια εξέπεμψε για πρώτη φορά ο ΣΚΑΪ. Μαζί όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλά και η φετινή επέτειος μας βρίσκει εν μέσω μίας νέας κρίσιμης δοκιμασίας. Μαζί θα την περάσουμε κι αυτή. Το ένα εκατομμύριο τηλεθεατών που μας εμπιστεύτηκαν τον κρίσιμο μήνα που πέρασε είναι η καλυτερη απόδειξη. Και το καλύτερο δώρο. Ευχαριστούμε και... συνεχίζουμε! #skai #anniversary #14yearsold #together #thankyou".

Δείτε την ανάρτηση:

Μιας και αναφερθήκαμε στη Σία Κοσιώνη, δείτε εδώ το δημόσιο μήνυμά της για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου.

"Δεν θα ζούμε έτσι για..." - Ανατριχιάζει το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη, με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που περνάμε παγκοσμίως, λόγω του κορωνοϊού, έκανε μια όμορφη ανάρτηση στο Instagram. Μεταξύ άλλων έγραψε: "Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα. Η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει."

Η παρουσιάστρια, #meneispiti και περνάει χρόνο με τον σύζυγό της και το παιδί τους, με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, ωστόσο η δουλειά της, την θέλει να πηγαίνει καθημερινά στο studio του ΣΚΑΙ για να ενημερώνει τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής (20/03), η Σία Κοσιώνη, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το γραφείο της και έγραψε στη λεζάντα:

"Δουλεύουμε και προσέχουμε. Όσοι δεν εργάζεστε αυτές τις μέρες μείνετε σπίτι και φροντίστε τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας. Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα. Η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει. Σημασία έχει όταν όλα τελειώσουν να είμαστε όλοι εκεί. Συνεχίστε να στέλνετε ερωτήσεις και απορίες για ο,τι σας απασχολεί κι εγώ θα τις μεταφέρω κάθε βράδυ στους ειδικούς. #wearehere #stayhome #staysafe #stayhealthy #staystrong #news #skai #skainews #journalism".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share