Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Η Χριστίνα Μπόμπα φτιάχνει κέικ μπανάνας και βγαίνει... αποτυχία!

Πάντως ήταν γευστικό!

2 Απριλίου 2020 15:57
Η Χριστίνα Μπόμπα φτιάχνει κέικ μπανάνας και βγαίνει... αποτυχία!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η Χριστίνα Μπόμπα απ' ότι φαίνεται εκτός από πανέμορφη είναι και καλή νοικοκυρά... ή τουλάχιστον το προσπαθεί. Αφού λοιπόν ξεπέρασε την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, είπε να περιποιηθεί το σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη και να του φτιάξει κέικ μπανάνας, ή αλλιώς banana bread! Μόνο που τελικά αποδείχθηκε... αποτυχία!

Φυσικά το κέικ της και ήταν χωρίς ζάχαρη και διατροφικό! Μπορεί να μην της φούσκωσε όσο ήθελε όπως φαίνεται όμως από τα στόρι της που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ήταν γευστικό!

Δείτε εδώ την προσπάθειά της:

Χριστίνα Μπόμπα: "Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα..."

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά από την περιπέτεια που είχε, στέλνει το αισιόδοξο μήνυμα, λέγοντας ότι πλέον έχει ανακάμψει τελείως από τον κορωνοϊό.

Η ίδια μας ενημερώνει συχνά για την κατάσταση της υγείας της, αλλά και του Σάκη Τανιμανίδη, όπως θα δείτε εδώ. Με μια ανάρτηση είπε: «Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της. Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι. #loveyousomuch #μενουμεσπιτι».

View this post on Instagram

Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της. Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ 💋 και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι. #loveyousomuch #μενουμεσπιτι

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share