Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Λάκη Γαβαλά - Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι (Video)

Η αποκάλυψη για τα χρήματα από το «My style rocks»

2 Απριλίου 2020 14:43
Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Λάκη Γαβαλά - Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς, βγαίνοντας στον αέρα μέσω skype. Ο κριτής του «My style rocks» μίλησε για το πώς περνά στο σπίτι του στην εποχή του κορωνοϊού, αναφέρθηκε στην αμοιβή του από το ριάλιτι μόδας, αλλά αποκάλυψε και την ηλικία του. Επίσης, αυτή είναι η πραγματική ημερομηνία που γεννήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου! Ο αριθμός της ηλικίας της είναι... Είστε έτοιμοι να μάθετε;

«Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό, αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My Style Rocks που ήμουν ως τώρα, ότι χρήματα πήρα, μού τα πήραν. Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα, ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά. Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα… Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς», εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την καραντίνα λόγω κορωνοϊού, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή. Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη, σε σχέση με αυτήν που έχω ζήσει και για τον λόγο που την έζησα. Γιατί ο λόγος τώρα είναι άλλος, διαφορετικός».

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της "Σοφούλας" από τη Μουρμούρα! Πάθαμε πλάκα!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της τηλεοπτικής "Σοφούλας" από την τηλεοπτική σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα"; Εμείς μόλις τη μάθαμε και μείναμε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Εξίσου σοκαρισμένοι ήμασταν και όταν μάθαμε την πραγματική ηλικία της Ζενεβιέβ από το GNTM!

Η Σοφούλα κατά κόσμον, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου είναι μια νέα ηθοποιός που ξεχωρίζει με το ταλέντο της, εμείς την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη γνωστή σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" και από την πρώτη στιγμή λατρέψαμε την αθωότητα και τη γλυκύτητα της!

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο Ζήνα βρέθηκε η τηλεοπτική “οικογένεια” του “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα“.

Ο λόγος για τον Σπύρο Τσεκούρα, την Άννα Κουτσαφτίκη και την Κωνσταντίνα Λιναρδάτου. Η νεαρή κόρη, ωστόσο, του ζευγαριού μας αιφνιδίασε όταν πρόδωσε στην κάμερα των Κου Κου την ηλικία της.

“Στη Μουρμούρα συνεχίζουμε και φέτος ακάθεκτοι και βλέπουμε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Τσεκούρας για το δημοφιλές σίριαλ του Alpha.

“Είμαι 27 χρονών. Πολύ με περνάνε για 15 – 16 αλλά όχι! Έχω περάσει αυτή την ηλικία!” δήλωσε, με τη σειρά της, η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου. “Έχω περάσει την εφηβεία, είμαι 27 χρονών πλέον!” κατέληξε με χαμόγελο η νεαρή ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share