Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Πέθανε διδάσκοντάς μας μέχρι και την..." - Το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη που ανατριχιάζει

Συγκλονίζει!

2 Απριλίου 2020 12:13
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ανάρτηση για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου, προχώρησε η Σία Κοσιώνη. Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Πέθανε διδάσκοντάς μας μέχρι και την τελευταία στιγμή, ότι ο αγώνας δεν είναι κάτι ευκαιριακό, αλλά στάση ζωής."

Με αφορμή την απώλεια του μεγάλου Έλληνα,ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 30/03, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του Γλέζου και τη συνόδευσε με την παρακάτω λεζάντα.

"Πολλοί κάποτε έδωσαν αγώνες. Γιατί η ιστορία τους ώθησε, τους προκάλεσε ή και τους ανάγκασε. Ο Μανώλης Γλέζος, όμως, δεν ξαπόστασε ποτέ και αυτό θα τον κάνει πάντα ξεχωριστό. Πέθανε διδάσκοντάς μας μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι ο αγώνας δεν είναι κάτι ευκαιριακό, αλλά στάση ζωής", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

"Δεν θα ζούμε έτσι για..." - Ανατριχιάζει το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη, με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που περνάμε παγκοσμίως, λόγω του κορωνοϊού, έκανε μια όμορφη ανάρτηση στο Instagram. Μεταξύ άλλων έγραψε: "Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα. Η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει."

Η παρουσιάστρια, #meneispiti και περνάει χρόνο με τον σύζυγό της και το παιδί τους, με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, ωστόσο η δουλειά της, την θέλει να πηγαίνει καθημερινά στο studio του ΣΚΑΙ για να ενημερώνει τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής (20/03), η Σία Κοσιώνη, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το γραφείο της και έγραψε στη λεζάντα:

"Δουλεύουμε και προσέχουμε. Όσοι δεν εργάζεστε αυτές τις μέρες μείνετε σπίτι και φροντίστε τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας. Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα. Η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει. Σημασία έχει όταν όλα τελειώσουν να είμαστε όλοι εκεί. Συνεχίστε να στέλνετε ερωτήσεις και απορίες για ο,τι σας απασχολεί κι εγώ θα τις μεταφέρω κάθε βράδυ στους ειδικούς. #wearehere #stayhome #staysafe #stayhealthy #staystrong #news #skai #skainews #journalism".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share