Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το βραδινό της για να μην παίρνει κιλά

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι αυτές τις μέρες...

1 Απριλίου 2020 20:31
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το βραδινό της για να μην παίρνει κιλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι τρώει τα βράδια της αυτές τις μέρες της καραντίνας για να μην παίρνει κιλά! Επίσης, αυτή είναι η μυστική της δίαιτα. Πως καταφέρνει να είναι 57 κιλά εδώ και 15 χρόνια;

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι αυτές τις μέρες που είναι διαρκώς στο σπίτι της λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, μαγειρεύει συνέχεια για την οικογένειά της και τσιμπολογά συνέχεια. Επειδή όπως είπε ζυγίστηκε και δεν της άρεσε το αποτέλεσμα, αποφάσισε κάθε βράδυ να τρώει γιαούρτι με μέλι και λίγους ξηρούς καρπούς.

Συγκινεί η Ελένη Μενεγάκη - "Έχουν αλλάξει τα πάντα. Σκέφτομαι..."

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται πλέον σε απόσταση με την μητέρα της, που μεταφέρθηκε στην Κάρυστο για να προστατευθεί από τον κορωνοϊό.

Μέσα από την εκπομπή της στον Alpha εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της πως εξαιτίας του κορωνοϊου έχει αλλάξει η ζωή της και συγκίνησε με τα λόγια της. Μάλιστα έχει προκληθεί αναστάτωση στο κανάλι με την εκπομπή της, όπως θα διαβάσετε εδώ.

Όλα όσα είπε:

«Τελευταία μέρα του Μάρτη σήμερα. Τι μήνας ήταν αυτός; Κάθε τι που ξέραμε και κάναμε αλλάζει. Δε ξέρω αν είχατε κοντά ή στο σπίτι σας γονείς. Εμένα μου λείπει η οικογένειά μου. Κάθε πρωί μαλώναμε με τη μάνα μου τι φαΐ θα κάνει και της έλεγα “άσε με”. Έχω γίνει πιο πολύ και από τη μάνα μου. Κάθε μέρα λέω ''παιδιά δεν έχω άλλες ιδέες, τι φαΐ θέλετε;'' Νομίζαμε ότι το μέσα θα μας δώσει χρόνο να είμαστε κοντά με τους ανθρώπους μας και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν. Το πήραμε αυτό αλλά έχουν αλλάξει τα πάντα. Σκέφτομαι τη μάνα μου. Δεν είχαμε μιλήσει ποτέ με face time» και τόνισε: «Μιλάω μαζί της συνέχεια. Θέλω να δω τη φάτσα της παιδί μου. Μου λείπει η μαμά μου. Μια ζωή είμαι μαζί της. Τη ζητάνε τα παιδιά, τον παππού, τη γιαγιά της»!

Ελένη Μενεγάκη - "Νομίζετε ότι έτσι εύκολα παίρνει ο καθένας το καπελάκι και φεύγει;"

Η Ελένη Μενεγάκη συγκίνησε με τα λόγια της στην εκπομπή της, η οποία είναι από τις ελάχιστες που συνεχίζουν να είναι κανονικά on air, παρά τα έκτακτα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Βγήκε σήμερα με γάντια στα χέρια και μίλησε για τα προβλήματα της περιόδου, καθώς και για όλα όσα την απασχολούν. Μην ξεχνάμε ότι ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις, και η ίδια είχε ήδη εκφράσει τον φόβο της, για εκείνη και την οικογένεια της, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

«Σήμερα είπα θα το ξεκινήσω όπως με θυμάστε, με το λαμπρό μου χαμόγελο, με τα μάτια μου ζωντανά και πιο ζωηρά. Θέλω κι εγώ να σας ανοίξω την καρδιά μου, θέλω να έρθετε λίγο στη θέση μου. Μπορεί να είμαι 30 χρόνια σχεδόν κάθε μέρα στην τηλεόραση, αλλά ήμουν για άλλους λόγους. Κάνω άλλο πρόγραμμα κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Εγώ θέλω όταν σας μιλάω και να σας μεταδίδω ευχαρίστηση, χαρά, ζωηράδα. Έχω μια δυσκολία σε ψυχολογικό τομέα…

Κι εμείς που πηγαίνουμε κι ερχόμαστε στη δουλειά μας μη φανταστείτε ότι μέσα μας δεν έχουμε φόβο. Νομίζετε ότι έτσι εύκολα παίρνει ο καθένας το καπελάκι του και φεύγει; Τόσο εύκολα είναι τα πράγματα νομίζετε; Έχεις και λίγο μέσα σου συνείδηση. Κοιτάς δίπλα σου και λες τι γίνεται; Από εκεί έφυγαν, οι άλλοι είναι άρρωστοι, παρουσιάστηκαν κρούσματα… Τι να πούμε κι εμείς χωρίς να έχουμε κρούσματα, πάμε κι εμείς; Λέτε εμείς να μη θέλουμε να κάτσουμε στο σπίτι μας; Παρακολουθούμε και το πάμε κι εμείς μέρα μέρα.

Εγώ είχα την ανάγκη να σας τα πω αυτά γιατί με βλέπατε χθες, με βλέπετε σήμερα, μπορεί να με δείτε και αύριο… Ο καθένας τσεκάρει τον εαυτό του και βλέπει. Είμαστε καλά; Είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι προς το παρόν».

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε και στη χθεσινή συνέντευξη της Φαίης Σκορδά για τον κορωνοϊό και μεταξύ άλλων της ευχήθηκε: «Φαίη μου περαστικά και σου στέλνουμε την αγάπη μας όλοι».

«Είχα πολύ ανάγκη να σας τα πω αυτά γιατί ξέρω έχετε απορίες που μας βλέπετε κι εμείς έχουμε απορίες αλλά κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν θέλω ούτε εγώ να σας βαραίνω, ούτε εσείς να με βλέπετε κάπως. θα χαμογελάω και θα σας λέω, είμαι εδώ, όσο θα είμαστε εδώ με πολλή αγάπη για όλους σας, με πολλή ενέργεια», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share