Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μπέζος: Στο πλευρό κορυφαίας Ελληνίδας ηθοποιού

Και δεν είναι η Ναταλία Τσαλίκη!

1 Απριλίου 2020 15:28
Γιάννης Μπέζος: Στο πλευρό κορυφαίας Ελληνίδας ηθοποιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σίγουρα για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να μάθεις δίπλα στους κορυφαίους! Και αυτό ταιριάζει γάντι στον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος είχε βρεθεί στο πλευρό Ελληνίδας ηθοποιού! Και όχι, δεν είναι η Ναταλία Τσαλίκη!

Ο Έλληνας ηθοποιός είναι δημιούργημα του... Θύμιου Καρακατσάνη, ο οποίος ξεχώρισε το ταλέντο του από μικρός, ωστόσο η πρώτη Ελληνίδα ηθοποιός με την οποία συνεργάστηκε ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Η γυναίκα θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου, είναι ιδιαίτερη αδυναμία στον τότε, νεαρό, Γιάννη Μπέζο και μιλούσε για το ταλέντο του με τα καλύτερα λόγια! Πως να μην γίνει μεγάλος ηθοποιός όταν στα πρώτα του βήματα είχε δίπλα την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό;

Δείτε μια κοινή τους φωτογραφία:

Μιας και αναφερθήκαμε στον Γιάννη Μπέζο, δείτε εδώ την δημόσια έκκληση που έκανε η Ναταλία Τσαλίκη. Τι συνέβη με τον ηθοποιό;

Έκτακτη τοποθέτηση από τον Γιάννη Μπέζο

Ο αγαπημένης ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, συμμετείχε στη σειρά των διαφημιστικών που έχει δημοσιεύσει η ΕΡΤ, με σκοπό την προώθηση της καμπάνιας #μένουμε_σπίτι.

Με τη σειρά του, έδωσε το δικό του ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δε θα μπορούσε να μην πάρει θέση για τα όσα βιώνουμε τις τελευταίες μέρες με την ραγδαία εξάπλωση του φονικού ιού. Έτσισυμμετέχει στη σειρά των σποτ με τίτλο "Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε". Στα συγκεκριμένα σποτ έχουμε ήδη δει την Δήμητρα Γαλάνη αλλά και τον Γιάννη Στάνκογλου.

Τις επόμενες μέρες θα δούμε στις οθόνες μας τα μηνύματα κι άλλων celebrities, οι οποίοι θα στείλουν το δικό τους μήνυμα σε όσους αμφιβάλουν για το αν πρέπει να μείνουν στο σπίτι. Μάλιστα, ο πρώτος ηθοποιός που προχώρησε σε σποτ για την προστασία από την εξάπλωση του ιού ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος. (Δείτε εδώ το μήνυμα του για τον κορωνοϊό).

Τι ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος στο μήνυμά του;

"Το να μείνουμε στο σπίτι μας αυτές τις μέρες δεν είναι απλά ένα δείγμα υπακοής στις Αρχές που μας το ζητάνε αλλά θα έλεγα πως είναι ένα προσωπικό στοίχημα απέναντι στο σύνολο. Μια προσωπική υποχρέωση” σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος στο μήνυμα του, προσθέτοντας πως “είναι μια άσκηση αυτοπειθαρχίας η οποία θα δείξει κατά πόσο είμαστε κανονικοί πολίτες ή απλά υπήκοοι".

Ενώ συνέχισε: "Έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να έρθουμε αντιμέτωποι με κάτι που κατά κανόνα αποφεύγουμε. Τον εαυτό μας. Μπορεί να μας εκπλήξει! Όχι με τα ελαττώματα του αλλά με τις αρετές του. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό; Μένουμε σπίτι, λοιπόν, με καθαρό μυαλό και ζεστή καρδιά. Μένουμε σπίτι".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share