Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Η μαμά μου είναι μόνη της και…» - Λύγισε στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου!

Συγκλόνισε με όσα είπε!

1 Απριλίου 2020 12:12
«Η μαμά μου είναι μόνη της και…» - Λύγισε στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνησε με την κατάθεση ψυχής που έκανε στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία με αφορμή όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη, αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι της λείπει η μητέρα της, η οποία είναι μόνη.

Η παρουσιάστρια του Star τόνισε, μετά τα ευχάριστα που ακούστηκαν για την ίδια και τον Κρατερό Κατσούλη, ότι όλοι μας έχουμε μια αδυναμία να επικοινωνήσουμε, όπως θα θέλαμε, με τους ανθρώπους μας, ενώ πρόσθεσε πως «έχεις συνηθίσει έναν άνθρωπο να τον βλέπεις και να είναι δίπλα σου. Δεν είναι το ίδιο, λοιπόν, το να ακούω την φωνή της μαμάς μου με το να τη βλέπω, είναι και μόνη της τώρα».

Η Κατερίνα Καραβάτου λύγισε στον αέρα της εκπομπής της, δίνοντας στο τέλος ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ώστε όλα να τελειώσουν σύντομα και να είμαστε ξανά όλοι μαζί.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σταμάτησαν τον Γονίδη για έλεγχο και το έριξαν στις... σπανακόπιτες

Αντιμέτωπος με τον έλεγχο της αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον διάσημο τραγουδιστή σε δρόμο της Γλυφάδας, τον οποίον και αναγνώρισαν, ωστόσο ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ τους στράφηκε γύρω από φαγητά, αφού ο Σταμάτης Γονίδης είχε βγει για να αγοράσει τις αγαπημένες του σπανακόπιτες.

Τον αστείο διάλογο που είχαν ο γνωστός τραγουδιστής με τους αστυνομικούς μετέφερε η σύζυγος του Γονίδη, Κατερίνα Κουργιουξίδου, μέσω ανάρτησής της στο Facebook, καθώς ήταν μαζί του κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Δείτε αναγκαστικά τι έγραψε στο Athensmagazine.gr:

"Πραγματικό γεγονός. Βγήκε ο σύζυγος προχθές πρώτη φορά και πήγε να πάρει σπανακόπιτες και ψωμί. Τον σταμάτησε η αστυνομία… εγώ φυσικά τον είχα νόμιμο με την ταυτότητα μαζί και το χαρτί της βεβαίωσης. Τον ρωτάει ο αστυνομικός «Κύριε Γονίδη πού πηγαίνετε;» Σταμάτης: Πήγα να πάρω σπανακόπιτες και τσιγάρα. Αστυνομικός: Στη Βούλα δεν μένετε; Σταμάτης: Ναι… Αστυνομικός: Και γιατί δεν πήγατε σε φούρνο της Βούλας; Σταμάτης: Μας αρέσουν οι σπανακόπιτες που φτιάχνει αυτός ο φούρνος στη Γλυφάδα. Αστυνομικός: Να σας ζητήσω τώρα την απόδειξη για τις σπανακόπιτες; Σταμάτης: Ρε φίλε λες να τις έχω καμια εβδομάδα μες στο αυτοκίνητο και να τις κάνω βόλτα;".

Θεσσαλονίκη: Ραδιοφωνική παραγωγός τα "πήρε" με την κλειστή παραλία, κατήγγειλε συνωμοσία και έσκισε την κλήση

Απίστευτο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη με γυναίκα να εκνευρίζεται που είχαν κλείσει την παραλία και αφού καττήγγειλε συνωμοσία έσκισε την κλήση μπροστά στους Αστυνομικούς.

Πρόκειται για την ραδιοφωνική παραγωγό Ρουλα Κουσκούσι, η οποία βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ασκηθεί, όπως είπε στους αστυνομικούς που την εμπόδισαν να συνεχίσει τον περίπατό της, ενώ ήταν μαζί με τον γιο της.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα:


Όπως θα δείτε στο βίντεο που τράβηξε ενας περαστικος, η παραγωγός αντιδρά με έντονο τρόπο, αρχίζοντας να φωνάζει στους αστυνομικούς που την ενημερώνουν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την βολτα της διότι έχουν λάβει εντολές να μην κυκλοφορεί κανεις στην παραλία.

Αφου λοιπόν ξεστομίζει διαφορά περί συνομωσιών και "οργανωμενων σχεδίων", οι αστυνομικοι ζητούν να ελέγξουν εάν έχει τηρήσει τις οδηγίες, στέλνοντας μήνυμα στο 13033 ή αν έχει χαρτί για μετακίνηση. Εκείνη τους ενημερώνει πως δεν έχει στείλει και τα όργανα της τάξεως της κόβουν κλήση.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με την παραγωγό να παίρνει το μπλοκ και να το σκίζει μπροστά τους. "Εσκισα το χαρτί τρεις φορές μπροστά τους και τότε μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω στο Τμήμα μπροστά στο γιο μου, ο οποίος πανικοβληθηκε" λέει η ίδια στο protothema.gr.

Οι αστυνομικοί προκειμένου να την ηρεμήσουν δεν αντέδρασαν και έτσι η παραγωγός αποχώρισε σε έξαλλη κατάσταση μαζί με το παιδί της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share