Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Έχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα..." - Όσα αναφέρει ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον μεγάλο του γιο

Το μήνυμά του ανατριχιάζει!

1 Απριλίου 2020 12:02
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάζει το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου για τον μεγάλο του γιο, Πάνο, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Στο μήνυμα του αναφέρει μεταξύ άλλων: "Έχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα συμβαίνουν...".

Με την κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία να γίνεται ολοένα και δυσκολότερη, ο παρουσιαστής του ANT1, είναι φυσικό να ανησυχεί για τον γιο του, ο οποίος μετά την αποφοίτησή του από το London School of Economics, αποφάσισε να κατοικίσει εκεί μόνιμα.

Όπως είναι λογικό, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι αγχωμένος που το παιδί του βρίσκεται μακριά. Μάλιστα, ανέβασε ένα post με μια φωτογραφία τους από την τελευταία τους συνάντηση και έγραψε στη λεζάντα:

"Φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μου με τον Πάνο μου,που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Εχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα συμβαίνουν... Καλό ξημέρωμα! Με υγεία!"

Δείτε την ανάρτηση:

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Πάνος, είναι το παιδί που είχε αποκτήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον πρώτο του γάμο. Δείτε εδώ την πρώτη σύζυγο του παρουσιαστή.

Νίκος Χατζηνικολάου: Δεν φαντάζεστε πως περνάει τον χρόνο του στο σπίτι

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, με αφορμή τα νέα μέτρα προστασίας από την εξάπλωση του κορωνοϊού, περνάει τα απογεύματά του στο σπίτι μαζί με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη αλλά και τα παιδιά του. Τι έκαναν όλοι μαζί;

Ο παρουσιαστής, βρήκε τρόπους, ώστε να περάσει όμορφα τον χρόνο του μαζί με τα παιδιά, αφού, όπως αποκάλυψε στο Instagram, διοργάνωσαν ένα τουρνουά.

Πρόκειται για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που ξεκίνησαν τα παιδιά του. "Μένουμε σπίτι και το τουρνουά ποδοσφαίρου ξεκίνησε!! Ετοιμάζομαι να παίξω!", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτησή του:

Μάλιστα, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου καθόταν σπίτι του, αρκετοί Έλληνες έκαναν βόλτες στις παραλίες. Δείτε εδώ πως σχολίασε ο παρουσιαστής αυτό το περιστατικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share