Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Εδώ και ένα μήνα έχω κόψει...": Ο κορωνοϊός "χτύπησε" τον Γιώργο Παπαδάκη

Τι αποκάλυψε ο ίδιος;

30 Μαρτίου 2020 09:30
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τρομερή αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης, μέσα από την εκπομπή του "Καλημέρα Ελλάδα", το πρωί της Δευτέρας σχετικά με την... υγεία του!

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως ήταν φανατικός καπνιστής, κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζαμε, όμως από την μέρα που ξεκίνησε όλο αυτό με τον κορωνοϊό το έχει κόψει "μαχαίρι"!

"Εδώ και ένα μήνα δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου, ενώ έκανα δύο πακέτα την ημέρα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης!

Αυτά είναι και τα θετικά του κορωνοϊού. Τον πήρε αρκετά χρόνια αλλά τελικά τα κατάφερε ο έμπειρος παρουσιαστής!

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτή είναι η... "μητέρα" του παρουσιαστή

Έχετε δει ποτέ την γυναίκα που στάθηκε σαν μητέρα στον Γιώργο Παπαδάκη; Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπό της. Και δεν εννοούμε την σύζυγό του.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι γνωστό, πως έχει χάσει όλη του την οικογένεια (δείτε εδώ περισσότερα)! Έτσι τον ρόλο της μητέρας του, έχει αναλάβει η πεθερά του, την οποία και σας αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά!

Πρόκειται για την μητέρα της συζύγου του, Τίνα Παπαδέλη, η κυρία Μαρία Παπαδέλη, η οποία είναι πανέμορφη και περήφανη γιαγιά! Την είδαμε το μακρινό 2015, όταν ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος, πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δείτε τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη μαζί με την πεθερά του:

«Aπό τις πρώτες εμφανίσεις σας ως «ξεπεταρούδι»...» - Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης

Έξαλλος ήταν για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Παπαδάκης κατά τη διάρκειας της σημερινής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής κατήγγειλε στον αέρα της εκπομπής τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, για επιλεκτική του εμφάνιση σε ορισμένα κανάλια. Ενώ, την πιο κουφή απορία την είχε μια γιαγιά τις προηγούμενες ημέρες που ρώτησε τον Γιώργο Παπαδάκη τι μήνυμα πρέπει να στείλει για να...

«Μακάρι να είχαμε και εμείς τη δυνατότητα όπως όλα τα υπόλοιπα κανάλια να έχουμε τον υπουργό Εργασίας να μας δώσει κάποιες απαντήσεις. Έχουμε απευθύνει πρόσκληση στον κ. υπουργό τις τελευταίες δέκα ημέρες για να μας δώσει κάποιες απαντήσεις, μας είπε ότι είχε άλλες προτεραιότητες. Οι προτεραιότητές του είναι να βγαίνει μέρα παρά μέρα σε κάποια κανάλια και όχι να κάνει ενημέρωση σε όλα τα κανάλια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Κύριε υπουργέ είμαι υποχρεωμένος να το πω για λόγους δεοντολογικούς, πολιτικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Όπως εγώ πρέπει να πειθαρχώ στη δημοσιογραφική δεοντολογία, πρέπει και εσείς να πειθαρχείτε στην πολιτική δεοντολογία. Είσαστε Σάββατο στον ΣΚΑΪ, είστε Τρίτη στον ΣΚΑΪ, είμαστε και εμείς δημοσιογράφοι… Ο ΑΝΤ1 είναι το μεγαλύτερο κανάλι στην Ελλάδα και αυτή η εκπομπή η παλαιότερη, με 30 χρόνια ζωής. Αυτή η εκπομπή έφτιαξε τη ζώνη. Αν δεν κάνω λάθος, από τις πρώτες εμφανίσεις σας ως «ξεπεταρούδι» της πολιτικής , εδώ κάνατε την πρώτη σας εμφάνιση», πρόσθεσε ο γνωστός παρουσιαστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share