Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η αποστομωτική απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου!

Τι είπε;

29 Μαρτίου 2020 19:23
Η αποστομωτική απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει γίνει με το δικό του τρόπο… ένα από τα πρόσωπα των ημερών, με το διάσημο ηθοποιό και παρουσιαστή να εμφανίζεται στο σποτ της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», αλλά και να δέχεται σκληρή κριτική.

Η κριτική έχει σχέση, με το ότι πολλοί τον κατηγορούν πως έχει πάρει κανονικά αμοιβή από την Κυβέρνηση, για να παρουσιάσει το σποτ, αλλά ο ίδιος έσπευσε μέσω Instagram να απαντήσει.

Απευθυνόμενος στους φίλους και τους «φίλους» του, όπως είπε με νόημα, τόνισε ότι δεν έχει λάβει καμία αμοιβή. Παράλληλα, με το γνωστό του χιούμορ ζήτησε να μάθουμε, αν έχει… πληρωθεί ο νεαρός που τον μιμείται.

Βίντεο ντοκουμέντο της Ελένης Μενεγάκη - Δείτε τι απίστευτο είχε πει πριν χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο της ελληνικής showbiz σπάνια θα δώσει συνέντευξη. Ωστόσο, το 2017 τραβήχτηκε ένα βίντεο με αφορμή το Youtube Channel της μακιγιέρ της στο οποίο η Ελένη αποκαλύπτει πως είναι πραγματικά και μιλά για την εικόνα της που ίσως ο περισσότερος κόσμος δεν γνώριζε.

Η Ρούλα Σταματοπούλου είναι μια από τις πιο έμπειρες και καταξιωμένες makeup artists στον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της σόουμπιζ στην Ελλάδα σήμερα.

Είτε καλείται να βάψει μία celebrity, είτε να δημιουργήσει makeup looks για την πασαρέλα ή τα περιοδικά, η φυσική προσέγγιση που έχει η ίδια για το μακιγιάζ την κατέστησε απαραίτητη στο χώρο. Συνεχίζοντας

Πάντα την ρώταγαν για... Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share