Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σία Κοσιώνη: Αυτό είναι το χλιδάτο σπίτι - Πάθαμε πλάκα με το σαλόνι

Φωτογραφία από μέσα!

29 Μαρτίου 2020 15:06
Σία Κοσιώνη: Αυτό είναι το χλιδάτο σπίτι - Πάθαμε πλάκα με το σαλόνι

H Σία Κοσιώνη έβγαλε φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και εόδαμε πόσο χλιδάτο είναι!

Στο σαλόνι του σπιτιού της η Σία Κοσιώνη έχει έναν καναπέ που είναι κατάλευκος. Στον χώρο κυριαρχούν οι χρυσοί τόνοι. Θα «μαγευτείς»...

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη και ζει μοναδικές στιγμές.

Ο γιος της από την ημέρα που ήρθε στη ζωή την γεμίζει ευτυχία. Μάλιστα, λατρεύει να περνάνε τις μέρες μαζί

Στο Instagram είναι ενεργή χρήστης και σε μια από τις αναρτήσεις της είχαμε δει το σαλόνι στο σπίτι της. Είχε κάτσει στον καναπέ της που είναι σε λευκό χρώμα.

Δείτε και την φωτογραφία με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους που μας έκανε να "λιώσουμε"

Σία Κοσιώνη: Η δημόσια εξομολόγηση που έκανε για τον Κώστα Μπακογιάννη να ''λιώσιει''!

"Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη!" Τα λόγια της Σία Κοσιώνη τους "έλιωσαν" όλους! Δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον άντρα της! Μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά η ίδια τα αποκάλυψε όλα για την σχέση της και δήλωσε "άκρως ερωτευμένη" με τον Κώστα Μπακογιάννη!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Φυσικά είμαι ερωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Στο facebook είχα κάνει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη.

Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά.

Με κάνει χαρούμενη, αισιόδοξη και μου δίνει σιγουριά. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με έναν πολιτικό, μα ποτέ. Φυσικά και μιλάμε για πολιτικά, άλλοτε συμφωνούμε, άλλοτε διαφωνούμε, γίνονται πολύ γερά ντιμπέιτ σε αυτό το σπίτι.

Αυτό που μου άρεσε στον Κώστα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έμοιαζε με πολιτικό, δηλαδή έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα στον χαρακτήρα του. Δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό. Και ελπίζω να το κρατήσει για το καλό του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share