Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μπακοδήμου!

Συντετριμμένη η παρουσιάστρια!

27 Μαρτίου 2020 20:09
Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μπακοδήμου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φανερά συντετριμμένη εμφανίστηκε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη "Στη φωλιά των Κου Κου" λέγοντας πως ο γιος της επέστρεψε εσπευσμένα από ο Λονδίνο και βρίσκεται σε αναγκαστική καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε:

«Ανησύχησα. Άρχισα να ρωτάω τι γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία κι ο γιος μου μου έλεγε ότι το συζητάνε, αλλά δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο. Το παιδί μου στις 18 Μαρτίου παρουσίαζε ένα μάθημα και θα ερχόταν 19 ή 20, αλλά είδα ότι το πράγμα γίνεται περίεργο όσο δεν παίρνουν μέτρα και περιμέναμε να κλείσουν τα Πανεπιστήμια. Οπότε, του είπα εγώ κι ο μπαμπάς του να εγκαταλείψει και να φύγει και να δώσει το μάθημα κάποια άλλη στιγμή. Σημασία είχε να είναι καλά και να μην μπλέξει, όπως έμπλεξαν οι Έλληνες που περιμένουν σ’ ένα βρετανικό αεροδρόμιο και δεν ασχολείται και κανείς. Είναι τραγικό. Ήρθε κανονικά. Αυτό το Σάββατο τελειώνει η καραντίνα του. Για μένα το πιο επικίνδυνο ήταν το γυμναστήριο.

Δεν είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο. Όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι. Πήραμε το ρίσκο -αν το παιδί είναι άρρωστο- να αρρωστήσουμε όλοι. Δεν αγκαλιαστήκαμε, δε φιληθήκαμε. Κρατάμε κάποιες αποστάσεις. Τον σκύλο τον πήγε μια φορά βόλτα μόνο» είπε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή του Star.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια λίγες μέρες πριν έλεγε πώς θα προφυλαχθεί από τον ιό, δείτε εδώ τις δηλώσεις της.

Χριστίνα Μπόμπα: "Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα..."

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά από την περιπέτεια που είχε, στέλνει το αισιόδοξο μήνυμα, λέγοντας ότι πλέον έχει ανακάμψει τελείως από τον κορωνοϊό.

Η ίδια μας ενημερώνει συχνά για την κατάσταση της υγείας της, αλλά και του Σάκη Τανιμανίδη, όπως θα δείτε εδώ. Με μια ανάρτηση είπε: «Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της. Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι. #loveyousomuch #μενουμεσπιτι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share