Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτη τοποθέτηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου

"Να έρθουν καλύτερες ..."

25 Μαρτίου 2020 13:00
Έκτακτη τοποθέτηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις δικές τους ευχές για τη σημερινή ημέρα, θέλησε να κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου! Τι ανέφερε στο Instagram του;

25η Μαρτίου σήμερα, ημέρα γιορτής για την Ελλάδα, και ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ANT1, ευχήθηκε σε όλους τους followers του, μιλώντας για καλύτερες ημέρες!

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας: "Χρόνια πολλά στην Ελλάδα! Χρόνια πολλά στους Έλληνες! Να έρθουν καλύτερες μέρες για την πατρίδα και για τις οικογένειες μας,με τη βοήθεια της Παναγιάς που γιορτάζει σήμερα!"

Δείτε την ανάρτηση του:

Μιας και αναφερόμαστε στον Νίκο Χατζηνικολάου, δείτε εδώ πώς περνάει τον χρόνο του στο σπίτι.

Πλάκα κάνεις: Αυτός είναι ο αδερφός του Νίκου Χατζηνικολάου!

Έχετε δει ποτέ τον αδερφό του Νίκου Χατζηνικολάου; Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία που τα δύο αδέρφια που έκαναν κοινή έξοδο και πραγματικά πάθαμε πλάκα. Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός -πριν καιρό- εντόπισε τον γιο του δημοσιογράφου, ο οποίος έχει μεγαλώσει αρκετά, μαζί με τον πατέρα του, τον θείο του, Στέργιο Χατζηνικολάου και τον ξάδερφό του, που είχαν πάει στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει τρομερή ομοιότητα με τον αδερφό του.

Εσείς τι λέτε;

Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου - "Έβλεπα δυστυχώς το..."

Φανερά εκνευρισμένος, εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, μιλώντας με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, όταν το τελευταίος εξέφρασε την ελπίδα του, ότι όλα θα πάνε καλά.

"Αν επιδείξουμε έστω και λίγη ωριμότητα και σταματήσουμε τις ανοησίες! Γιατί έβλεπα δυστυχώς το Σαββατοκύριακο τις παραλίες γεμάτες, πικ νικ εκατό εκατό μαζεμένοι, δεν είναι πάρτι ούτε διακοπές! Είναι κατάσταση έκτακτης ανάγκης", είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share