Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έτσι περνάει τις ημέρες του σε "καραντίνα" ο Νίκος Μουτσινάς - Με τις φωτογραφίες θα "λιώσετε"

Δεν φαντάζεστε!

23 Μαρτίου 2020 10:45
Έτσι περνάει τις ημέρες του σε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως όλοι οι Έλληνες, έτσι και ο Νίκος Μουτσινάς, λόγω του κορωνοϊου, βρίσκεται σε "καραντίνα". Μάλιστα, στα social media δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι του και μας δείχνε πως περνάει τις ημέρες του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλό μεσημεράκι" ακολουθεί τα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνησης και μένει στο σπίτι του με σκοπό να προστατευτεί ο ίδιος από τον ιό, αλλά και να προστατεύσει και τους ανθρώπους που αγαπάει.

Το βράδυ της Κυριακής (22/03), ο Νίκος Μουτσινάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagran μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μερικές φωτογραφίες με τα κατοικίδια του ή παιδιά του όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος. Ο γάτα του Τζουτζούμπι, (δείτε εδώ την επίθεση που του έκανε η γάτα) και τα δυο του σκυλιά Άρνι και Τρίκι είναι οι μεγάλες του αδυναμίες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μείναμε άναυδοι με τη θέα του Νίκου Μουτσινά - Φαίνεται όλη η Αθήνα

Μια φωτογραφία δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το σπίτι του. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, η θέα από το μπαλκόνι του είναι μαγευτική, αφού φαίνεται όλη η Αθήνα.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, δημοσίευσε χθες (20/03) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι του. Πρωταγωνίστρια ήταν για ακόμη μια φορά η γάτα του, αλλά και η θέα από το παράθυρο του.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει μπροστά του, σχεδόν όλη την Αθήνα και δεν χρειάζεται να βγει στο μαγευτικό του μπαλκόνι (δείτε εδώ την βεράντα του) για να την δει. Στο σαλόνι του σπιτιού του έχει μεγάλα παράθυρα που μπορείς να την δεις και από εκεί. Είναι πραγματικά απίστευτη.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε και μια δημοσίευσε που αφορά όλους όσους έχουν κατοικίδια

Σε μια... "έκτακτη" τοποθέτηση προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς, το απόγευμα της Πέμπτης (19/03). Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, βρίσκεται σε καραντίνα (όπως και όλη η Ελλάδα) και συχνά - πυκνά, δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram του.

Με αφορμή, λοιπόν, τον κορωνοϊό, ο παρουσιαστής, έκανε ένα instastory και απάντησε στην ερώτηση χιλιάδων πολιτών. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά, τι γίνεται με τα κατοικίδια ζώα. Τα βγάζουμε βόλτα τώρα με τον φονικό ιό; Διαβάστε παρακάτω την δημοσίευση του Νίκου Μουτσινά και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share