Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Δεν θα ζούμε έτσι για..." - Ανατριχιάζει το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη

Τι δημοσίευσε;

21 Μαρτίου 2020 13:18

Η Σία Κοσιώνη, με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που περνάμε παγκοσμίως, λόγω του κορωνοϊού, έκανε μια όμορφη ανάρτηση στο Instagram. Μεταξύ άλλων έγραψε: "Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα. Η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει."

Η παρουσιάστρια, #meneispiti και περνάει χρόνο με τον σύζυγό της και το παιδί τους, με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, ωστόσο η δουλειά της, την θέλει να πηγαίνει καθημερινά στο studio του ΣΚΑΙ για να ενημερώνει τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής (20/03), η Σία Κοσιώνη, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το γραφείο της και έγραψε στη λεζάντα:

"Δουλεύουμε και προσέχουμε. Όσοι δεν εργάζεστε αυτές τις μέρες μείνετε σπίτι και φροντίστε τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας. Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα. Η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει. Σημασία έχει όταν όλα τελειώσουν να είμαστε όλοι εκεί. Συνεχίστε να στέλνετε ερωτήσεις και απορίες για ο,τι σας απασχολεί κι εγώ θα τις μεταφέρω κάθε βράδυ στους ειδικούς. #wearehere #stayhome #staysafe #stayhealthy #staystrong #news #skai #skainews #journalism".

Σία Κοσιώνη: Η δημόσια εξομολόγηση που έκανε για τον Κώστα Μπακογιάννη να ''λιώσιει''!

"Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη!" Τα λόγια της Σία Κοσιώνη τους "έλιωσαν" όλους! Δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον άντρα της! Μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά η ίδια τα αποκάλυψε όλα για την σχέση της και δήλωσε "άκρως ερωτευμένη" με τον Κώστα Μπακογιάννη!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Φυσικά είμαι ερωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Στο facebook είχα κάνει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη.

Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά.

Με κάνει χαρούμενη, αισιόδοξη και μου δίνει σιγουριά. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με έναν πολιτικό, μα ποτέ. Φυσικά και μιλάμε για πολιτικά, άλλοτε συμφωνούμε, άλλοτε διαφωνούμε, γίνονται πολύ γερά ντιμπέιτ σε αυτό το σπίτι.

Αυτό που μου άρεσε στον Κώστα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έμοιαζε με πολιτικό, δηλαδή έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα στον χαρακτήρα του. Δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό. Και ελπίζω να το κρατήσει για το καλό του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share