Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πένθος για τον Γιάννη Μπέζο

Η είδηση που τον στεναχώρησε

20 Μαρτίου 2020 15:20
Πένθος για τον Γιάννη Μπέζο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Πάνου Χατζηκουτσέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Ήταν ένα αγαπημένο πρόσωπο, που "σημαδεύτηκε" στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου.

Και λέμε ότι "σημαδεύτηκε", καθώς οι δυο τους, άφησαν εποχή σε μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του ANT1. Ο λόγος για το "Εκείνες κι εγώ" και τον κύριο... Παπαπέτρου, τον "αγαπημένο" συνεργάτη του Ζάχου Δόγκανου.

Ήταν οι σεζόν 1996 - 1997 και 1997 - 1998, όταν ο τηλεοπτικός Ιάσωνας Παπαπέτρου, έγραφε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση ως "Λατρεία" του Ζάχου Δόγκανου. Το γεροντοπαλίκαρο (σήμα κατατεθέν της σειράς) έφτανε τους πρωταγωνιστές μονίμως στα όριά τους και έβρισκε τον μάστορά του μόνο από τη δαιμόνια Λίλη.

Φυσικά, η είδηση του θανάτου, στεναχώρησε τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος πριν καιρό, είχε μιλήσει και για τον χαμό του Κώστα Βουτσά.

Ποιος έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου;

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Άγγελος Πυριόχος, ο οποίος ήταν φίλος του.

"Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησι. Δεν είναι ζωή πια αυτη".

Ποιος ήταν ο Πάνος Χατζηκουτσέλης;

Ο Πάνος Χατζηκουυτσέλης, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945 και ήταν πολύ αγαπητός για τους ρόλους που ερμήνευσε σε πολλές ελληνικές σειρές. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση στη σειρά "Αναδυόμενη" το 1978.

Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση ως ένας εξαιρετικός καρατερίστας, σε εμβληματικές παραγωγές, όπως "Μαντάμ Σουσού" και "Η ζωή του Αττίκ".

Ιδιαίτερα αγαπητός και στις νεότερες γενιές, έγινε από τη συμμετοχή του στη σειρά "Εκείνες και Εγώ", ως "κύριος Παπαπέτρου", τον οποίο ο Ζάχος Δόγκανος, λάτρευε να παιδεύει. Συμμετείχε επίσης σε δημοφιλείς σειρές όπως: "Ντόλτσε Βίτα", "Στο Παρά 5", "Επτά Θανάσιμες Πεθερές" και "Safe Sex".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share