Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: Δεν φαντάζεστε πως περνάει τον χρόνο του στο σπίτι

Τι κάνει τώρα που #meneispiti;

20 Μαρτίου 2020 13:14
Νίκος Χατζηνικολάου: Δεν φαντάζεστε πως περνάει τον χρόνο του στο σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, με αφορμή τα νέα μέτρα προστασίας από την εξάπλωση του κορωνοϊού, περνάει τα απογεύματά του στο σπίτι μαζί με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη αλλά και τα παιδιά του. Τι έκαναν όλοι μαζί;

Ο παρουσιαστής, βρήκε τρόπους, ώστε να περάσει όμορφα τον χρόνο του μαζί με τα παιδιά, αφού, όπως αποκάλυψε στο Instagram, διοργάνωσαν ένα τουρνουά.

Πρόκειται για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που ξεκίνησαν τα παιδιά του. "Μένουμε σπίτι και το τουρνουά ποδοσφαίρου ξεκίνησε!! Ετοιμάζομαι να παίξω!", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτησή του:

Μάλιστα, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου καθόταν σπίτι του, αρκετοί Έλληνες έκαναν βόλτες στις παραλίες. Δείτε εδώ πως σχολίασε ο παρουσιαστής αυτό το περιστατικό.

Λιώσαμε: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου που μας άφησε άφωνους!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε την πιο ωραία φωτογραφία από τον γάμο του και εμείς λιώσαμε. Την είδαμε για πρώτη φορά!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έδειξε δημόσια την αγάπη του για την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη με μια ανάρτηση στο Instagram του. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφία του ζευγαριού, αφού ο δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει ξανά μια τρυφερή φωτογραφία.

Ειδικότερα, ο Νίκος Χατζηνιοκολάου ανέβασε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους και έγραψε: "Από τότε πέρασαν 16 όμορφα χρόνια... Άλλοτε σαν γιορτή και άλλοτε με δυσκολίες, αλλά πάντα με αγάπη και σεβασμό! Την λατρεύω!".

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Πλάκα κάνεις: Αυτός είναι ο αδερφός του Νίκου Χατζηνικολάου!

Έχετε δει ποτέ τον αδερφό του Νίκου Χατζηνικολάου; Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία που τα δύο αδέρφια που έκαναν κοινή έξοδο και πραγματικά πάθαμε πλάκα. Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός -πριν καιρό- εντόπισε τον γιο του δημοσιογράφου, ο οποίος έχει μεγαλώσει αρκετά, μαζί με τον πατέρα του, τον θείο του, Στέργιο Χατζηνικολάου και τον ξάδερφό του, που είχαν πάει στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει τρομερή ομοιότητα με τον αδερφό του.

Εσείς τι λέτε;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share