Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Τώρα είμαστε κάτω από το χώμα, αλλά θα..." - Η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη

Η φωτογραφία και το μήνυμα της

20 Μαρτίου 2020 12:20
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη έκανε η Σία Κοσιώνη, με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που περνάμε παγκοσμίως, λόγω του κορωνοϊού. "Είμαστε κάτω από το χώμα, αλλά θα ανθίσουμε ξανά", έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram της.

Η παρουσιάστρια, μένει στο σπίτι της, (δείτε εδώ τι κάνει με το παιδί της και τον σύζυγό της), με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, ωστόσο, η δουλειά της, την θέλει να πηγαίνει καθημερινά στο studio του ΣΚΑΙ για να ενημερώνει τους πολίτες για όλες τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης (19/03) η παρουσιάστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την αυλή του σπιτιού της και έκανε μια αποκάλυψη λέγοντας:

"Πριν τρία περίπου χρόνια φέραμε από το Άμστερνταμ ένα σακουλάκι με βολβούς τουλίπας. Τους φυτέψαμε και λίγους μήνες μετά φύτρωσαν αυτά τα υπέροχα λουλούδια. Το χειμώνα εξαφανίζονται κάτω από το χώμα και την άνοιξη εμφανίζονται πάλι. Και ήρθαν αυτές τις "βαριές" μέρες να "ξυπνήσουν" για φέτος, για τριτη συνεχόμενη χρονιά και να με γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Γιατί, ναι, τώρα είμαστε κάτω από το χώμα, αλλά θα ανθισουμε ξανά".

Δείτε την ανάρτηση:

Σία Κοσιώνη: Η δημόσια εξομολόγηση που έκανε για τον Κώστα Μπακογιάννη να ''λιώσιει''!

"Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη!" Τα λόγια της Σία Κοσιώνη τους "έλιωσαν" όλους! Δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον άντρα της! Μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά η ίδια τα αποκάλυψε όλα για την σχέση της και δήλωσε "άκρως ερωτευμένη" με τον Κώστα Μπακογιάννη!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Φυσικά είμαι ερωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Στο facebook είχα κάνει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη.

Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά.

Με κάνει χαρούμενη, αισιόδοξη και μου δίνει σιγουριά. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με έναν πολιτικό, μα ποτέ. Φυσικά και μιλάμε για πολιτικά, άλλοτε συμφωνούμε, άλλοτε διαφωνούμε, γίνονται πολύ γερά ντιμπέιτ σε αυτό το σπίτι.

Αυτό που μου άρεσε στον Κώστα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έμοιαζε με πολιτικό, δηλαδή έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα στον χαρακτήρα του. Δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό. Και ελπίζω να το κρατήσει για το καλό του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share