Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν φαντάζεστε τι ύψος έχει η Αννίτα Πάνια - Μείναμε άναυδοι

Πλάκα κάνεις;

19 Μαρτίου 2020 15:13
Δεν φαντάζεστε τι ύψος έχει η Αννίτα Πάνια - Μείναμε άναυδοι

Είδαμε το ύψος της Αννίτας Πάνια και πάθαμε αμόκ! Δεν "παίζει" με τίποτα να είναι τόσο! Την βλέπεις καθημερινά στα περιοδικά, την τηλεόραση, αλλά αν σε ρωτήσω τι ύψος έχει μάλλον δύσκολα θα βγάλεις συμπέρασμα…

Πόσο ακριβώς λες ότι είναι; Πριν απαντήσεις σκέψου ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να αλλάξει το ύψος της, αλλά μπορεί σίγουρα να φαίνεται… ψηλότερη.

Λίγο οι ψηλοτάκουνες γόβες, λίγο τα κολλητά και στενά φορέματα, λίγο οι μπλούζες με ντεκολτέ V, λίγο τα αξεσουάρ που κρέμονται προς τα κάτω (μακριά κασκόλ ή κολιέ) όλα αυτά βοηθούν να φαίνεται ψηλότερη.

Έτσι, αν έχεις την εντύπωση ότι είναι 1.70 τότε πέφτεις έξω… Χωρίς τακούνια, το πραγματικό της ύψος είναι 1,68! Μάλιστα, η παρουσιάστρια προσέχει αρκετά και το σώμα της. Δείτε εδώ την διατροφή που κάνει και χάνει 8 κιλά τον μήνα.

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της - Δεν φαντάζεστε

Αλήθεια, πόσοι από εσάς γνωρίζατε, πως η Αννίτα Πάνια έχει αδελφή; Ποια είναι και γιατί έχουν ξεχωριστό επίθετο;

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι η άγνωστη αδερφή της παρουσιάστριας του Open, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της μέχρι και σήμερα! Η αλήθεια είναι, πως η μόνη ύπαρξη που ξέραμε ως συγγενή της ίδιας, ήταν ο μικρός Ανδρέας, ο κούκλος γιος της! Οι δύο γυναίκες, είναι αδερφές από διαφορετικό πατέρα με την Ντιάνα Κοσβύρα να είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα.

Η αδερφή της Αννίτας Πάνια είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται ότι είναι άψογες ακόμα και σήμερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share