Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτό θα πει σεβασμός στο συνάνθρωπο - Η Σοφία Βογιατζάκη μοιράζει φαγητό σε ηλικιωμένους!

Πραγματικό νοιάξιμο!

19 Μαρτίου 2020 15:05
Αυτό θα πει σεβασμός στο συνάνθρωπο - Η Σοφία Βογιατζάκη μοιράζει φαγητό σε ηλικιωμένους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή ηθοποιός Σοφία Βογιαζάκη δίνει μαθήματα ζωής, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς καθώς βρίσκεται δίπλα στους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες που αυτή την περίοδο κινδυνεύουν πιο πολύ απ' τον καθένα.

Με τον δικό της τρόπο λοιπόν τιμάει το μήνυμα #μένουμε_σπίτι και μοιράζει φαγητό σε ανθρώπους που δεν μπορούν να βγουν απ' το σπίτι. Τονίζει φυσικά και επισημαίνει πως ο μόνος λόγος για να βγούμε είναι για τα απαραίτητα και δεν υπάρχει κανένας λόγος για άσκοπες μετακινήσεις. Το σύνθημά της "όλοι για έναν και ένας για όλους".

Δείτε τις συγκινητικές της δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, το δικό τους μήνυμα και την παρότρυνση για να επιμείνουμε στο #μένουμε_σπίτι δίνουν πολλοί ακόμα διάσημοι, δείτε εδώ το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου.

Δημόσια έκκληση από την Νατάσα Παζαΐτη

Με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουμε στην Ελλάδα, η Νατάσα Παζαΐτη, έκανε μια δημόσια έκκληση και αναφέρθηκε στην πρόληψη όλων των πολιτών.

Τις τελευταίες ημέρες, ο φονικός ιός, έχει κάνει έντονη την εμφάνισή του στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ήδη 418 επίσημα κρούσματα. Ωστόσο, η Κυβέρνηση εκτιμά, ότι τα κρούσματα είναι συνολικά 2.000 με 3.000! Έτσι, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, η οποία είναι γιατρός και έχει κέντρο μαστού, αναφέρθηκε στην πρόληψη που πρέπει να κάνουμε όλοι, μένοντας σπίτι, ενώ τόνισε, πως σε περίπτωση που οι γυναίκες εντοπίσουν κάτι στο μαστό τους, τότε πρέπει να τηλεφωνήσουν στον ιατρό τους.

Τέλος, ανέφερε, ότι το Κέντρο Υγείας Μαστού, αναστέλλει στην λειτουργία του για τακτικό προσυμπτωματικό έλεγχο. Δείτε την ανάρτησή της:

"Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΨΗΛΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΡΦΩΜΑ Ή ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ."

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share