Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δημόσια έκκληση από την Νατάσα Παζαΐτη

Τι συνέβη;

19 Μαρτίου 2020 09:20
Δημόσια έκκληση από την Νατάσα Παζαΐτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουμε στην Ελλάδα, η Νατάσα Παζαΐτη, έκανε μια δημόσια έκκληση και αναφέρθηκε στην πρόληψη όλων των πολιτών.

Τις τελευταίες ημέρες, ο φονικός ιός, έχει κάνει έντονη την εμφάνισή του στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ήδη 418 επίσημα κρούσματα. Ωστόσο, η Κυβέρνηση εκτιμά, ότι τα κρούσματα είναι συνολικά 2.000 με 3.000! Έτσι, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, η οποία είναι γιατρός και έχει κέντρο μαστού, αναφέρθηκε στην πρόληψη που πρέπει να κάνουμε όλοι, μένοντας σπίτι, ενώ τόνισε, πως σε περίπτωση που οι γυναίκες εντοπίσουν κάτι στο μαστό τους, τότε πρέπει να τηλεφωνήσουν στον ιατρό τους.

Τέλος, ανέφερε, ότι το Κέντρο Υγείας Μαστού, αναστέλλει στην λειτουργία του για τακτικό προσυμπτωματικό έλεγχο. Δείτε την ανάρτησή της:

"Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΨΗΛΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΡΦΩΜΑ Ή ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ."

H Νατάσα Παζαΐτη πριν λίγες ημέρες είχε αναφερθεί πάλι στον κορωνοϊό

Με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουμε στην Ελλάδα, η Νατάσα Παζαΐτη, προχώρησε σε μια καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για την προστασία από τον ιό.

Τις τελευταίες ημέρες, ο φονικός ιός έχει κάνει έντονη την εμφάνισή του και στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν άδειοι δρόμο, κλειστά θέατρα, σινεμά, γυμναστήρια, ενώ μάλιστα, όσοι κυκλοφορούν έξω, φορούν μάσκα για την προστασία τους. Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, πριν μία ημέρα, δημοσίευσε μια ανακοίνωση, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στον ιό, που "βασανίζει" ολόκληρο πλανήτη.

Τι ανέφερε η Νατάσα Παζαΐτη για τις μάσκες;

"Καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για την προστασία από τον κοροναϊό, ξεκίνησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με τίτλο «Δεν φοβόμαστε- Προστατευόμαστε- Ασπίδα μας η Γνώση».

Στο πλαίσιο προφύλαξης εμείς στο ιατρείο φοράμε μάσκα και δίνουμε στην είσοδο του ιατρείου μάσκα για να φοράνε όσοι έρχονται. Επιπλέον έχουμε τοποθετήσει στην υποδοχή αντισηπτικό και ζητάμε να απολυμάνουν τα χέρια τους κατά την είσοδο και την έξοδό τους από το ιατρείο. Εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και τους επιστήμονες για την πληροφόρησή μας και ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ώστε να διαφυλάξουμε την Υγεία μας, αλλά και την Υγεία όλων.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share