Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Σίσσυ Χρηστίδου #meneispiti συντροφιά με το άλλο της μισό!

Πώς περνά τη μέρα της;

16 Μαρτίου 2020 13:39
Η Σίσσυ Χρηστίδου #meneispiti συντροφιά με το άλλο της μισό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η όμορφη παρουσιάστρια υπακούει στα μέτρα και τιμά το hashtag #menoumespiti με ένα δικό της τρόπο, μετά τη Βάσω Λασκαράκη, που τίμησε το hastag. Εκθαμβωτική και λαμπερή ακόμη και μέσα στο σπίτι της παραμένει η Σίσσυ Χρηστίδου και περνάει την ώρα της με το άλλο της μισό... το σκύλο της!

Η παρουσιάστρια φαίνεται να του έχει μεγάλη αδυναμία καθώς του έχει φτιάξει μέχρι και προσωπικό λογαριασμό στο Instagram! Φυσικά, μας τον σύστησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού και από τη μέρα που τον απέκτησε φροντίζει να μας ενημερώνει συχνά για την καθημερινότητά της με τον τετράποδο φίλο της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου εκτός από παρουσιάστρια της εκπομπής "Έλα χαμογέλα" που βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του Open διατηρεί και ένα κανάλι στο Youtube με πολλούς φανατικούς θαυμαστές, εκεί λοιπόν ανέβασε ένα ακόμη βίντεο τα backstage του οποίου μοιράστηκε μαζί μας μέσω των stories της. Από εκεί προέκυψε και αυτή η υπέροχη φωτογραφία που την βλέπουμε με τον χαριτωμένο της σκύλο.

Σίσσυ Χρηστίδου: ''Φίλησα τον διευθυντή μου στο στόμα''!

'Φίλησα τον διευθυντή μου στο στόμα'' Κι όμως το είπε η Σίσσυ Χρηστίδου!

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια του OPEN αποκαλύπτωντας πολλά για το άγνωστο παρελθόν της!

Η Σίσσυ όπως είναι γνωστό διατηρεί κανάλι στο youtube και κάθε εβδομάδα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές ιστορίες συμβουλές ή οτιδήποτε άλλο την απασχολεί.

Έτσι αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τα πράγματα που την έκαναν να ντραπεί πιο πολύ από ποτέ στη ζωή της.

Αναφέρθηκε πως όταν γέννησε δεν έχασε γρήγορα τα κιλά κάνοντας πολλούς να νομίζουν ότι είναι έγκυος.

Στάθηκε όμως και σε κάτι που πραγματικά πάγωσε ακόμα και εμάς...''Φίλησα τον διευθυντή μου στο στόμα'' είπε χαρακτηριστικά. Εξήγησε πως σε νεαρή ηλικία ήταν πολύ άπειρη και δεν ήξερε ακόμα πως να διαχειριστεί το άγχος της και την ώρα της χειραψίας αντί να φιληθούν στο μάγουλο, φιλήθηκαν στο στόμα καταλάθος!

Η αλήθεια είναι ότι έχει συμβεί σε πολλούς και όντως είναι πολύ αμήχανο...Σίσσυ δεν είσαι η μόνη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share