Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Βάσω Λασκαράκη #meneispiti - Πώς περνάει το χρόνο της;

Υπακούει στα μέτρα με τον καλύτερο τρόπο!

16 Μαρτίου 2020 11:02
Η Βάσω Λασκαράκη #meneispiti - Πώς περνάει το χρόνο της;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το hashtag που έχει πάρει φωτιά δεν είναι άλλο από το "menoumespiti και φυσικά το "τίμησε" και η Βάσω Λασκαράκη. Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός να έχει συνηθίσει τις εξορμήσεις συνοδεία του συζύγου της, Λευτέρη Σουλάτου, αυτή τη φορά όμως κανόνισαν άλλοι για εκείνους.

Αφού λοιπόν όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα και έχουν απαγορευτεί όχι μόνοι οι εξορμήσεις αλλά και οι γενικότερες έξοδοι, η Βάσω Λασκαράκη πέρασε δημιουργικό και εποικοδομητικό χρόνο με την κόρη της. Πώς; Φτιάχνοντας πάζλ. Μοιράστηκε λοιπόν με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή της την... στιγμή διασκέδασης ανεβάζοντας ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φυσικά με hashtag #menoumespiti.

Έγκυος η Βάσω Λασκαράκη; Η αποκάλυψη για τον ερχομό!

Για το παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο μίλησε η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξη της. Απάντησε "καλώς να έρθει" στο ενδεχόμενο να μείνει έγκυος και να γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Η ηθοποιός στην συνέντευξη της στο Tv Έθνος αναφέρθηκε στα επαγγελματικά, αλλά και τα προσωπικά της. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ακολουθεί απόσπασμα συνέντευξη:

Το ενδεχόμενο να γίνεται μητέρα για δεύτερη φορά είναι κάτι που περνάει από το μυαλό σας;

Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι. Το σκέφτομαι. Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει».

Μάλιστα, ο Λευτέρης Σουλτάτος μαζί με την Βάσω Λασκαράκη μετά τον γάμο τους, έχουν μετακομίσει σε ένα σπίτι, το οποίο έχει τέλεια διακόσμηση.

Μαθεύτηκε το μυστικό της Λασκαράκη και του Σουλτάτου!

Αποκαλύφθηκε το μυστικό που έχει η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο! 10 ολόκληρους μήνες το κράτησαν κρυφό!

Η γνωστή ηθοποιός βιώνει την καλύτερη περίοδο στην ζωή της με τον σύζυγό της, την κόρη της Εύα και την επιτυχία της στην σειρά «Έρωτας Μετά», του AlphaTv!

Η Βάσω Λασκαράκη όμως φαίνεται ότι έχει ένα μυστικό με τον Λευτέρη Σουλάτο που δεν γνώριζε κανείς!

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube εδώ και 10 ολόκληρους μήνες και δεν το είχαν αναφέρει πουθενά. Ωστόσο δεν δημοσιεύουν συχνά βίντεο, αφού οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να δημιουργούν συνεχώς υλικό!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share