Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο μαγευτικός κήπος τους σπιτιού της!

Απλά υπέροχος!

16 Μαρτίου 2020 09:32
Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο μαγευτικός κήπος τους σπιτιού της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια αξιαγάπητη ηθοποιός και επιχειρηματίας και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πέραν από το να μας δείχνει τα νέα της "θαύματα" όπως η ίδια αποκαλεί τα κοσμήματα της από τη σειρά All Over by Athina Oikonomakou φροντίζει να μας υπενθυμίζει πως είναι και μια υπέροχη σύζυγος και μητέρα.

Εχθές λοιπόν και με αφορμή την καμπάνια "Μένουμε Σπίτι" για την οποία πολλοί διάσημοι μας έχουν μιλήσει, η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε πως εκείνη θα περάσεις τις μέρες της στο σπίτι. Έβγαλε μια φωτογραφία τον υπέροχο κήπο της με λεζάντα "Home is my happy place", δείχνοντας να μην την απασχολεί η "απαγόρευση" της εξόδου μιας και είναι μια ευκαιρία για εκείνη να περάσει δημιουργικές και χαρούμενες στιγμές με την οικογένειά της.

Φυσικά, μην ξεχνάμε πως η Αθηνά Οικονομάκου είναι και μια εκθαμβωτική παρουσία, δείτε εδώ τι έγινε όταν χόρεψε τσιφτετέλι στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Αθηνά Οικονομάκου: Δεν φαντάζεστε σε ποιο σίριαλ του Χάρη Ρώμα εμφανίστηκε πρώτη φορά, σε ηλικία έκπληξη!

Σε ποια τηλεοπτική σειρά του Χάρη Ρώμα μάθαμε για πρώτη φορά την Αθηνά Οικονομάκου και μάλιστα σε ηλικία έκπληξη;

Ο λόγος για το ο Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, το ήταν ελληνική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε την τηλεοπτική περίοδο 2007-2008 από τον ANT1!

Δημιουργοί της σειράς ήταν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, ενώ η σκηνοθεσία ήταν του Χρήστου Παληγιαννόπουλου και ολοκληρώθηκε σε 28 επεισόδια.

Μέσα από την πορεία της σειράς, παρουσιάστηκε η τελευταία περίοδος της δικτατορίας του Μεταξά, η έκρηξη και εξέλιξη του ελληνοϊταλικού πολέμου, η εισβολή των Ναζί και η πρώτη περίοδος της ναζιστικής κατοχής.

Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μοιράζει εγκεφαλικά σε κάθε της πέρασμα πλέον, τότε «έπαιζε» στη συγκεκριμένη σειρά και είχε τον ρόλο της Δόμνας Νίκα.

Πρόσφατα, η δημοφιλής ηθοποιός ρωτήθηκε από τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόσο χρονών ήταν όταν έπαιζε στη συγκεκριμένη σειρά και μας άφησε άφωνους με την απάντησή της. Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μόλις 20 ετών!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share