Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απασφάλισε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον κορωνοϊό!

Όλα όσα είπε!

15 Μαρτίου 2020 20:41
Απασφάλισε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον κορωνοϊό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια νέα καμπάνια στα Social Media με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», το υπουργείο Υγείας παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν στην οικία τους, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Tην καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» (#μένουμε_σπίτι - #stayhome) έσπευσαν να στηρίξουν αρκετοί επώνυμοι, οι οποίοι μέσω του Facebook και του Instagram κάνουν έκκληση στους Ελληνες να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να μην δουν αυτό το διάστημα σαν «διακοπές». Δείτε και νωρίτερα το «ξέσπασμα» της Ναταλίας Γερμανού για το εν λόγω ζήτημα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στέλνει το δικό του μήνυμα «Μένουμε σπίτι», δείχνοντας γι’ άλλη μια φορά την αγάπη του για την ιδιαίτερη του πατρίδα, τη Λάρισα. Ο γνωστός κωμικός ανταποκρίθηκε στο αίτημα της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία» και δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, εκδηλώνοντας την ανησυχία του για την έξαρση του κορωνοϊού.

«Εγώ μίλησα στους συμπατριώτες μου Λαρισαίους στην δική μας "γλώσσα" στο βιντεάκι που ετοίμασε η τοπική μας εφημερίδα "Ελευθερία". Έτσι όπως έγινε ο κόσμος, σαν ασανσέρ άτομα 6 η παραμικρή κίνηση του καθενός επηρεάζει τους άλλους 5. Δεν υπάρχουν περιθώρια να κινείται ο καθένας όπως θέλει. Δεν επιτρέπονται οι αντικοινωνικοί αυτοσχεδιασμοί. Η πανδημία απαιτεί κοινά αντανακλαστικά! Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον μένοντας σπίτι. Αυτή η καραντίνα ίσως χρειαστεί να είναι πιο μακρά από όσο νομίζουμε. Καλημέρα σε όλους μας! Μια καινούργια μέρα ξημέρωσε στον Πλανήτη μας!!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share