Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Τώρα που έχω κορωνοϊό θα...»! Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για την υγεία της! (video)

Όλα όσα είπε για την ασθένεια της!

12 Μαρτίου 2020 20:19
«Τώρα που έχω κορωνοϊό θα...»! Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για την υγεία της! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα 117 κρούσματα, που έχουν καταγραφεί έως τώρα στην χώρα μας, έχοντας βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, όπως η ίδια αποκάλυψη χθες (11/3) το βράδυ. Δείτε τι μήνυμα απηύθυνε στον κόσμο μέσω του βίντεό της.

Η διάσημη παρουσιάστρια, σε συνέντευξή της στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στην πορεία που ακολούθησε, από τα συμπτώματα μέχρι τη διάγνωση, ενώ μίλησε για το πόσες μέρες θα βρεθεί σε καραντίνα, σχολιάζοντας και την κατάσταση του Σάκη Τανιμανίδη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τα συμπτώματα που έδειξε: «Τα συμπτώματα δεν ήταν έντονα. Το Σαββατοκύριακο είχαμε πάει στην Αμοργιαννή με τον Σάκη και ήρθαμε σε επαφή με έναν φίλο μας, ο οποίος την Τρίτη (10/3) μας είπε πως έχει κορωνοϊό. Κάπως έτσι, κάναμε προληπτικά τις εξετάσεις και εγώ βρέθηκα θετική, ενώ ο Σάκης ήταν αρνητικός».

Για το τι νιώθει: «Έχω μια εξάντληση, ξαπλώνω διαρκώς και έχω αρχίσει να μπουκώνω. Αισθάνομαι μια κούραση, ακόμη και για να πάω στην τουαλέτα από το κρεβάτι μου».

Για τον πανικό που υπάρχει: «Το καταλαβαίνω, ότι όλοι αντιδρούμε, γιατί τώρα μαθαίνουμρ αυτή τη συνθήκη. Όταν ήρθε η διάγνωση, μας πήραν τηλέφωνο και είπα μετά τα αποτελέσματα στον Σάκη. Συζητήσαμε το τι θα κάνουμε και θεωρήσαμε ευθύνη μας να ενημερώσουμε τον κόσμο μέσω βίντεο».

Για την προσπάθεια να μην κολλήσει ο Τανιμανίδης: «Υπάρχουν πολλοί χώροι μες στο σπίτι, όπου κυκλοφορούμε αναγκαστικά, αλλά προσπαθώ να τον προστατεύσω. Υπάρχει μια δυσκολία στο να προστατευτεί απόλυτα, αλλά θα κάνει νέα εξέταση, ειδικά αν δείξει συμπτώματα».

Για το πόσο καιρό θα μείνει σε καραντίνα: «Μιλήσαμε με τον ΕΟΔΥ και μας είπε, ότι εγώ θα μείνω για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και αν γίνω χειρότερα, τότε θα πάω σε γιατρό. Ο Σάκης, παράλληλα, θα θερμομετρείται και, αν έχει συμπτώματα, θα εξεταστεί ξανά».

Για τους συγγενείς τους: «Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί τους, όπως και δεν έχω έρθει σε επαφή γενικά με πολλούς ανθρώπους από το Σαββατοκύριακο στην Αμοργιαννή. Εμείς απλά μοιραστήκαμε υπεύθυνα αυτό που μας συνέβη. Οι γονείς μου είναι στη Λαμία, ενώ εμείς στην Αθήνα κι έχουμε καιρό να τους δούμε».

Για το τι θα κάνει τώρα στο σπίτι: «Επιτραπέζια… παίζω με τον εαυτό μου (γέλια). Διαβάζω τα e-mail μου και βιβλία, γενικά προσπαθώ να αξιοποιώ τον χρόνο μου. Μιλάω, επίσης, με φίλους και δικούς μου ανθρώπους, που μου λένε περαστικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share