Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει...! (photo)

Υπέροχη!

12 Μαρτίου 2020 17:05
Βίκυ Καγιά: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει...! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την έχουμε συνηθίσει άψογα μακιγιαρισμένη και glam. Είτε μέσα από τον ρόλο της ως κριτής, είτε αυτόν ως παρουσιάστρια, η Βίκυ Καγιά, είναι μια λαμπερή γυναίκα.

H Βίκυ Καγιά, είναι ακομπλεξάριστη και δεν αποφεύγει να τσαλακώσει την εικόνα της, ασχέτως αν όλη της η ζωή στηρίζεται στη μόδα και στην αισθητική.

Αυτή τη φορά, ανέβασε μια φωτογραφία, πριν λίγες μέρες, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου χαμογελάει στο φακό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή φίλτρων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Χωρίς φίλτρα, μακιγιάζ και photoshop η παρουσιάστρια του «Shopping Star» και κριτής του GNTM, μας δείχνει χωρίς κόμπλεξ και ανασφάλειες τις ρυτίδες της. «Happy international Women’s day girls!», έγραψε στη λεζάντα της.

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για τη Βίκυ Καγιά! Θα είναι ξανά παρουσιάστρια! (video)

Σπουδαία νέα έρχονται για τη Βίκυ Καγιά, η οποία αναμένεται σύντομα να είναι ξανά παρουσιάστρια σε μεγάλο γεγονός, που θα κάνει «κρότο». Δείτε και τη «βόμβα» μεγατόνων της Έλενας Χριστοπούλου, που πάει απέναντί της.

Ο λόγος γίνεται για το Mad Walk, με την παρουσία της Καγιά να έχει και συμβολική αξία. Κι αυτό, γιατί η ίδια ήταν παρουσιάστρια στο πρώτο Mad Walk της ιστορίας και θεωρήθηκε σωστό να αναλάβει την παρουσίαση και στο 10ό, επετειακό, σόου.

Το Mad Walk θα γίνει στις 6 Απριλίου, με τη Μαίρη Συνατσάκη και την Τάμτα να πραγματοποιούν κάποιες ειδικές εμφανίσεις και όχι συμπαρουσίαση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ενώ μεταξύ των υψηλών παρουσιών θα βρίσκονται η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, η Ζόζεφιν και η Κατερίνα Στικούδη.

Παράλληλα, άρωμα... Eurovision θα έχει η διοργάνωση, με τη Στεφανία Λυμπερακάκη να εμφανίζεται πριν από το σπουδαίο ραντεβού, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Φωτογραφία σοκ της Βίκυς Καγιά!

Είδαμε την Βίκυ Καγιά σε φωτογραφία 10 χρόνια πριν και τρίβαμε τα μάτια μας αφού «χτύπησαν» κόκκινο οι μπότες της, οι οποίες και τόνιζαν τα πόδια της. Εξάλλου once a model, always a model και η παρουσιάστρια του GNTM το ξέρει καλά και το ενστερνίζεται.

Η ίδια, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram από την εποχή που συνεργάζονταν με τον Χριστόφορο Κοτέντο, περίπου 10 χρόνια πριν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share