Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Παπαδάκης: Αποκάλυψη για το μισθό του!

Θα πάθετε σοκ!

12 Μαρτίου 2020 11:15
Γιώργος Παπαδάκης: Αποκάλυψη για το μισθό του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος κάνει τρομερά νούμερα τηλεθέασης, μίλησε για τις περικοπές στους μισθούς, που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση και τις υψηλές απολαβές που είχε τη δεκαετία του ’90.

"Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης τα ποσά που δίνονταν ήταν υπερβολικά. Ένας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ"αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: "Ήταν απολύτως φυσιολογικό να έρθουν οι αμοιβές σε φυσιολογικά επίπεδα. Έχω δεχτεί μεγάλες μειώσεις, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Από την άλλη, θα σου πω ότι ουδέποτε διαχειρίστηκα εγώ τα οικονομικά μου".

"Ποιος τα διαχειρίζεται; Το απέναντι κανάλι! Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης η εκπομπή έκανε 75% – 80% και μου έκαναν πολύ καλές οικονομικές προτάσεις. Οπότε ο ΑΝΤ1 μου έκανε αυξήσεις. Τότε επικρατούσε η αντίληψη ότι όποιος τα φέρνει τα παίρνει" πρόσθεσε.

"Καβαλήσαμε κι εμείς -άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο- το καλάμι, άλλοι προβάλλοντας την προσωπική τους ζωή… Όλο αυτό κράτησε μέχρι το ’94 – ’95" επεσήμανε.

Δεύτερο χτύπημα θανάτου για τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Παπαδάκης βίωσε και δεύτερο "χτύπημα" θανάτου, αφού μέσα σε έναν χρόνο έχασε δύο αγαπημένους του φίλους.

Αναφερόμαστε φυσικά, στον χαμό του Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/02). Την είδηση του θανάτου, πρώτος μετέδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος είχε φιλική σχέση εδώ και χρόνια, με τον μεγάλο ηθοποιό, και όπως είναι λογικό, στεναχωρήθηκε.

Τι είπε για τον θάνατό του;

"Ψάχνουμε εδώ και 15 λεπτά, μια είδηση άσχημη που μας ήρθε. Γιατί δυστυχώς ένας άνθρωπος που αγάπησες εσύ, εγώ, ο Γιώργος, η Αλεξάνδρα, όλοι η Ελλάδα, ένας άνθρωπος, ο οποίος μας χάριζε γέλιο και αισιοδοξία, ο Κώστας ο Βουτσάς δεν είναι πια μαζί μας. Ο αγαπημένος φίλος, προσωπικά αγαπημένος φίλος Κώστας Βουτσάς, έφυγε 2:20 τα ξημερώματα. Δεν άντεξε. Νοσηλευόταν αρκετές μέρες στο νοσοκομείο Αττικόν με λοίμωξη του αναπνευστικού".

Ωστόσο, περίπου πριν από έναν χρόνο, και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου του 2019, έφυγε από τη ζωή ένας επίσης αγαπημένος του φίλος, ο Θέμος Αναστασιάδης. Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" είχε δηλώσει τη θλίψη του δημόσια, λέγοντας πως έχασε έναν φίλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share