Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοβαρό τροχαίο για τον Σάββα Πούμπουρα (Video)

Σοκ!

11 Μαρτίου 2020 12:20
Σοβαρό τροχαίο για τον Σάββα Πούμπουρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό τροχαίο είχε χθες με τη μηχανή του ο Σάββας Πούμπουρας! Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Βest friends fear» του ANT1 όπως αποκάλυψε στο Πρωινό η Νάνσυ Παραδεισανού, τράκαρε με τη μηχανή του αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.

Η μηχανή του Σάββα χάλασε ξαφνικά με αποτέλεσμα να φύγει από το δρόμο. Μάλιστα ο υπεύθυνος του συνεργείου που πήγε η μηχανή του παρουσιαστή τα έχασε βλέποντάς την! Ενώ, σοκ επικρατεί στο καλλιτεχνικό χώρο καθώς πέθανε ηθοποιός πασίγνωστης σειράς.

Όπως αναφέρθηκε ο Σάββας είχε δημοσιεύσει ένα στόρι λέγοντας πως είναι τυχερός που ζει και ότι ένιωσε τεράστια ευτυχία όταν έφτασε σπίτι και αγκάλιασε τα κορίτσια του. Ωστόσο μετά το κατέβασε αναρτώντας αυτό!

Σοκ για τον Γιάννη Αϊβάζη (photo)

Σοκ για τον Γιάννη Αϊβάζη όπου πριν από λίγες ώρες ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Ενώ, πριν κάποιους μήνες είχε κάνει μία αποκάλυψη στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα"

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως ένα άλλο προφίλ στην συγκεκριμένη πλατφόρμα προσποιείται ότι είναι αυτός.

Ο Γιάννης Aϊβάζης έδειξε στους ακολούθους του το συγκεκριμένο “ψεύτικο προφίλ” και ζήτησε από όλους να το μπλοκάρουν. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει απευθυνθεί και στη δίωξη ηλεκτρονικού για να “κατέβει” ο συγκεκριμένος λογαριασμός.

Πρόβλημα υγείας για την Μαρία Κορινθίου! (photo)

Κάποιο πρόβλημα υγεία φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, η οποία έσπευσε να μας ενημερώσει μέσω του instagram της! Ενώ, στο παρελθόν είχε προβεί σε μια αποκάλυψη για την σχέση της με την αξεπέραστη Ζωή Λάσκαρη!

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός σε ανάρτησή της ανέφερε πώς για λόγους υγείας δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Η σημερινή παράσταση «Jordan» δυστυχώς ακυρώνεται λόγω προβλήματος υγείας. Απολογούμαστε και ζητάμε την κατανόησή σας» , έγραψε χαρακτηριστικά, με τους followers της να την ρωτούν από ενδιαφέρον τι της συμβαίνει και να της εύχονται περαστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share