Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ για τον Γιάννη Αϊβάζη (photo)

Τι συνέβη;

11 Μαρτίου 2020 07:27
Σοκ για τον Γιάννη Αϊβάζη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ για τον Γιάννη Αϊβάζη όπου πριν από λίγες ώρες ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Ενώ, πριν κάποιους μήνες είχε κάνει μία αποκάλυψη στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα"

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως ένα άλλο προφίλ στην συγκεκριμένη πλατφόρμα προσποιείται ότι είναι αυτός.

Ο Γιάννης Aϊβάζης έδειξε στους ακολούθους του το συγκεκριμένο “ψεύτικο προφίλ” και ζήτησε από όλους να το μπλοκάρουν. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει απευθυνθεί και στη δίωξη ηλεκτρονικού για να “κατέβει” ο συγκεκριμένος λογαριασμός.

Πρόβλημα υγείας για την Μαρία Κορινθίου! (photo)

Κάποιο πρόβλημα υγεία φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, η οποία έσπευσε να μας ενημερώσει μέσω του instagram της! Ενώ, στο παρελθόν είχε προβεί σε μια αποκάλυψη για την σχέση της με την αξεπέραστη Ζωή Λάσκαρη!

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός σε ανάρτησή της ανέφερε πώς για λόγους υγείας δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Η σημερινή παράσταση «Jordan» δυστυχώς ακυρώνεται λόγω προβλήματος υγείας. Απολογούμαστε και ζητάμε την κατανόησή σας» , έγραψε χαρακτηριστικά, με τους followers της να την ρωτούν από ενδιαφέρον τι της συμβαίνει και να της εύχονται περαστικά.

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Γκουσγκούνης

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε ο γνωστός πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών Κώστας Γκουσγκούνης το απόγευμα της Τρίτης. Σοβαρό ατύχημα είχε και ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος

O 90χρονος πλέον, Κώστας Γκουσγκούνης έδειξε συμπτώματα αδιαθεσίας. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε σε καλή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατάσταση στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Πέθανε ηθοποιός πασίγνωστης σειράς (photo)

Σοκ στο Χόλιγουντ καθώς έφυγε από τη ζωή ο Νίκολας Τούτσι που πρωταγωνιστούσε στην πασίγνωστη σειρά «You Are Next». Σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο γνωστής τραγουδίστριας.

Την θλιβερή ανακοίνωση έκανε ο πατέρας του 38χρονου ηθοποιού, ο οποίος πάλευε με τον καρκίνο χωρίς να αποκαλύψει τίποτα και σε κανέναν, μέσα από το Instagram.

«Προς τους φίλους του Νίκολας. Είμαι ο ΑΛέξάντερ Τούτσι, ο πατέρας του Νίκολας. Ο Νίκ πέθανε στην κλινική New Haven του Κονέκτικατ. Η μάχη του με την ασθένεια ήταν γνωστή μόνο στην οικογένεια μας, ώστε να συνεχίσει να κυνηγά τα καλλιτεχνικά του όνειρα όσο περισσότερο μπορούσε. Την τελευταία χρονιά κατάφερε να ζήσει πολλά από όσα ονειρευόταν. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε αυτή την στιγμή».

Τα νέα «έσκασαν» σαν βόμβα στους συμπρωταγωνιστές του στην σειρά καθώς κανείς δεν γνώριζε τίποτα ενώ όλοι μιλούσαν για έναν άνθρωπο γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share