Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ιωάννα Τούνη - Απειλείται από τον κορωνοϊό;

Τι συνέβη;

9 Μαρτίου 2020 17:35
Ιωάννα Τούνη - Απειλείται από τον κορωνοϊό;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη έχει γίνει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την τελευταία ώρα, αφού μπέρδεψε πολλούς.

Βέβαια προσπάθησε να διακωμωδήσει τον πανικό που έχει προκαλέσει και στην χώρα μας ο κορωνοϊός, δεδομένου ότι τα κρούσματα ανήλθαν στα 84, σύμφωνα με τελευταία ανακοίνωση που θα δείτε εδώ.

Έτσι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram τρόλλαρε την επαπειλούμενη πανδημία του κορωνοϊού. Με μία φωτογραφία της, όπου φαίνεται να έχει καταρρεύσει στο πεζοδρόμιο και από την τσάντα της να έχει πέσει στο πεζοδρόμιο μεταξύ άλλων, τα αντισηπτικά μαντηλάκια και το απολαυμαντικό υγρό χεριών, σχολιάζει κάνοντας "μαύρο χιούμορ":

«Μέση Θεσσαλονικιά προσπαθώντας να ξεφύγει από τον Κορωνοϊό MEME THIS στα σχόλια& TAG αυτή την φίλη που θα καταλήξει κάπως έτσι! #coronamemes #coronavirus #skg».

Δείτε την ανάρτηση:

Λεβέντισσα: Η πιο καυτή Ελληνίδα χόρεψε ζεϊμπέκικο και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη!

Είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μετά το My Style Rocks και σίγουρα δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη που βρέθηκε σε βραδινό event και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη με τον… καυτό χορό της.

Η σέξι Ιωάννα Τούνη, που αυτήν την περίοδο ζει έναν φλογερό έρωτα και συζεί με το νέο της αγόρι, έκανε χθες βράδυ μια ξεχωριστή έξοδο μόνο για κορίτσια. Μαζί με τις φίλες της βρέθηκε στο μεγάλο πάρτυ για τα 5 χρόνια γνωστού club στη Θεσσαλονίκη και εντυπωσίασε με το σέξι φόρεμά της.

Ωστόσο, όταν στο stage βρέθηκε για να τραγουδήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ιωάννα Τούνη ήρθε για τα καλά στο κέφι και σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο… που θύμισε εκείνο της μητέρας της απόλυτης Ελληνίδας! Τα video ανέβασε φυσικά στο Instagram ο καλός της φίλος Χάρης Σιανίδης. Ενώ, μαζί της στο 5 years party βρέθηκαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Τζούλια Νόβα και η Ιωάννα Μπέλλα!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share