Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σπιταρόνα: Αυτό είναι το παλάτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη

Ονειρικό!

7 Μαρτίου 2020 11:20
Σπιταρόνα: Αυτό είναι το παλάτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη

Έχετε δει το... παλάτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη; Πρόκειται για ένα μεγάλο και άνετο σπίτι που θα ήθελαν αρκετοί.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Μαζί στη ζωή, μαζί και στην τηλεόραση καθημερινά (δείτε εδώ πόσα χρήματα παίρνουν) και οι δύο φροντίζουν να περνούν καλά τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και πίσω από αυτές.

Δοτικοί και εξίσου προστατευτικοί, προφυλάσσουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αν δημοσιεύσουν κάποια στιγμή φωτογραφίες των παιδιών στα social media καλύπτουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια μας έχει δείξει το πανέμορφο σπίτι της! Τα ξύλινα πατώματα, τα ζεστά χρώματα αλλά και ο μοναδικός κήπος κάνουν το σπίτι τους ξεχωριστό.

Δείτε το σπίτι στις παρακάτω φωτογραφίες:

"Οι γιατροί είχαν πει πως..": Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Κρατερού Κατσούλη για το πρόβλημα υγείας!

Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του! Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος πριν καιρό στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από περίπου έναν χρόνο και το οποίο τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση που συμμετείχε.

Είπε χαρακτηριστικά:

"Είμαι πολύ καλά. Το πρόβλημα που είχα είχε να κάνει με τη μέση μου. Ήταν στρες. Χτυπάει παντού. Δεν κάνει επιλογές το στρες. Μπορεί να σε ρίξει κάτω. Το στρες δεν καταλαβαίνει αν δουλεύεις πολύ. Η αλήθεια είναι πως έκοψα ταχύτητα πολύ για ένα χρόνο. Έφυγα από την εκπομπή και από το θέατρο. Μετά χρησιμοποίησα όλο το χρόνο του καλοκαιριού για απόσταση.

Έτσι κι αλλιώς οι γιατροί μου είχαν πει πως για να επανέλθω ήθελα 6-7 μήνες. Κατάλαβα πως ήταν πολύ σοβαρό το θέμα το πρώτο 24ωρο. Μετά όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν έκανα θέατρο. Δυνάμωσα και επειδή φέτος δεν γινόταν, ήθελα πάρα πολύ να κάνω θέατρο και ήρθε μια πρόταση να παίξω πάλι με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share