Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Η Στεφανία είναι μία...»! Τα λόγια της Ελένης Φουρέιρα για την εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision! (video)

Τι είπε για τη συμμετοχή της;

4 Μαρτίου 2020 17:35
«Η Στεφανία είναι μία...»! Τα λόγια της Ελένης Φουρέιρα για την εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Φουρέιρα είπε την άποψή της για τη Στεφανία Λυμπερακάκη, το τραγούδι της και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision. Δείτε και το νέο της βίντεο κλιπ.

Η διεθνής σούπερ σταρ ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι η Στεφανία «είναι μια κούκλα» και πως το τραγούδι είναι πολύ ωραίο και «μας φέρνει διαφορετικά πράγματα», μιλώντας στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, η Φουρέιρα έκανε και την αποκάλυψή της για τη Eurovision, θεωρώντας προς το παρόν, ότι δε θα ξαναπάει να εκπροσωπήσει κάποια χώρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Athensmagazine.gr:

Eurovision: Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό - Το μήνυμα που θέλει να στείλει η Στεφανία! (video)

Μέσα από ένα ιδιαίτερο μήνυμα, που θέλει να στείλει η Στεφανία στο κοινό, έγινε γνωστό σήμερα (1/3) το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, με τον τίτλο «Supergirl».

Πρόκειται για ένα σύγχρονο pop, up tempo τραγούδι με έθνικ στοιχεία το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 12, 14 και 16 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Μάθετε, επίσης, με ποιους έχουμε κληρωθεί στον ημιτελικό.

Το τραγούδι ενθαρρύνει τους εφήβους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Το «Supergirl» είναι εμπνευσμένο από τη ζωή και την καθημερινότητα της Stefania, η οποία πρέπει να βρει τη δύναμη να συνδυάσει τις υποχρεώσεις της ως μαθήτρια και ταυτόχρονα να κυνηγήσει το όνειρό της, που είναι το τραγούδι.

«Η Stefania έχει μια πολύ δυνατή φωνή και πολύ ωραία χροιά» δήλωσε ο συνθέτης και παραγωγός Δημήτρης Κοντόπουλος προσθέτοντας πως «για να είμαι ειλικρινής, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βρούμε το κατάλληλο τραγούδι για την Stefania, αφού θέλαμε ένα που να ταιριάζει τόσο στην ηλικία όσο και στην προσωπικότητα της. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι για το διαγωνισμό της Eurovision με τους Arcade, μια πολύ ταλαντούχα ομάδα από συνθέτες και παραγωγούς, ενώ είναι πάντα τιμή μου να συνεργάζομαι με τη Sharon Vaughn, μια εξαιρετική στιχουργό».

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας, μιλώντας για το video clip, δήλωσε: «Δημιουργήσαμε μια ιστορία με σουρεαλιστικά στοιχεία. Ακολουθούμε μια νεαρή κοπέλα που βρίσκει τη δύναμη να αγκαλιάσει την ιδιαιτερότητα της σε μια κοινωνία που τη βλέπει σαν κάτι ξένο. Πρόκειται για ένα ταξίδι εξερεύνησης της δύναμης εντός της. Το βίντεο έρχεται να συμπληρώσει το τραγούδι, το οποίο είναι δυναμικό και φρέσκο. Όλη η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες, που ο καθένας στον τομέα του έδωσε το 100% για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Επίσης, είχαμε μια άψογη συνεργασία με τη Stefania, η οποία μας εξέπληξε με την εργατικότητα και τις υποκριτικές της ικανότητες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share