Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Σκίζει» στο νέο της βίντεο κλιπ η Ελένη Φουρέιρα! Ακούστε το τραγούδι που έβγαλε!

Μαγευτική!

3 Μαρτίου 2020 18:48
«Σκίζει» στο νέο της βίντεο κλιπ η Ελένη Φουρέιρα! Ακούστε το τραγούδι που έβγαλε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντυπωσιακό και σαγηνευτικό, όπως η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, το «YAYO» είναι ένα αγγλόφωνο anthem, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Η μοναδική superstar μεταφέρει το «YAYO» και στις οθόνες μας, μέσα από μία short movie με retro αισθητική, γεμάτη αισθησιασμό, που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας. Δείτε και την εμφάνισή της που προκάλεσε αίσθηση στο Twitter.

Το «YAYO», σε μουσική Claydee Lupa και Ελένης Φουρέιρα και στίχους Andy Nicolas, Claydee Lupa, Ελένης Φουρέιρα και Kareem Kalokoh, συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της «βασίλισσας» της ελληνικής pop, που «σπάνε» ρεκόρ και σύνορα.Το hit single έρχεται μετά και την κυκλοφορία του πρώτου διεθνές EP «Gypsy Woman», τη συνεργασία κορυφής με τον Snoop Dogg και τον Kaan, «Sirens», καθώς και το ξεσηκωτικό anthem με τον Claydee, «Loquita».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα σχεδιάζει τη φετινή της περιοδεία. Ταυτόχρονα, προετοιμάζεται για να ανοίξει με τον εντυπωσιακό της τρόπο τις δύο συναυλίες του Κολομβιανού superstar Maluma στην Ελλάδα, στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα και στις 13 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.

YFSF: Μαγικός ο Στέφανος Μουαγκιέ που έγινε... Ελένη Φουρέιρα!

Ο Στέφανος Μουαγκιέ έγινε Ελένη Φουρέιρα και έκλεψε τις εντυπώσεις στο YFSF! Η εμφάνιση τους ήταν άκρως απολαυστική με αποτέλεσμα να αποσπάσει θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την καταπληκτική του εμφάνιση, ενώ τρομερός ήταν και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο ηθοποιός έγινε Ελένη Φουρέιρα σε μια πολύ δύσκολη εμφάνιση. Με κοντή φούστα και ψηλές μπότες με τακούνια κλήθηκε να τραγουδήσει το El Ritmo Psicodélico και να τραγουδάει και να χορεύει.

Η εμφάνιση του ήταν απολαυστική και οι κριτές την χαρακτήρισαν ως αξιότιμη λόγω της μεγάλης δυσκολίας της οποίας είχε αυτό που έκανε.

Αλέξης Γεωργούλης: Τι απάντησε για την συμμετοχή του στο YFSF;

Ο Αλέξης Γεωργούλης δημοσίευσε μέσω μίας εκτενούς ανακοίνωσης, την οριστική του απάντηση για το αν τελικά θα τον δούμε κριτή στο show Your Face Sounds Familiar!

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε:

«Στα πολλά δημοσιεύματα και στα σχόλια για την συμμετοχή μου στην κριτική επιτροπή του Υour Face Sound Familiar (YFSF), υποχρεώνομαι να...Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share