Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: Τι αποκάλυψε για την αιώνια φήμη που πολλοί επιβεβαιώνουν - Είναι παιδί του Τέρη Χρυσού ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Έδωσε τέλος σε όσα ακούγονται

29 Φεβρουαρίου 2020 13:05
Ντόρα Μπακογιάννη: Τι αποκάλυψε για την αιώνια φήμη που πολλοί επιβεβαιώνουν - Είναι παιδί του Τέρη Χρυσού ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε "ανοιχτά" για το εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος του Τέρη Χρυσού. Η ίδια έδωσε τέλος σε όσα ακούγονται τόσα χρόνια χωρίς ενδοιασμούς.

Καλεσμένη στα Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη, η ίδια μίλησε για τα πάντα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα άκουσε για την προσωπική της ζωή, χαρακτηρίζοντας το θέμα ξεφτίλα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Αυτό το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υποθέσεως είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό. Τι πάω να αποδείξω, αλλά λέω… Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο. Αυτό είναι ένα πράγμα γελοίο.

Εγώ δεν είχα δώσει καμία σημασία, αλλά άρχιζαν και μου έλεγαν ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κλπ. Δεν ξέρω καν πώς είχε ξεκινήσει όλο αυτό. Η πλάκα είναι άλλο πράγμα, αλλά κι εμείς δεν δώσαμε ποτέ σημασία σε αυτό το θέμα. Το θεωρώ γελοίο, ξεφτίλα».

Δείτε επίσης, το δημόσιο μήνυμα που έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη, και «ραγίζει» καρδιές. Η ίδια μίλησε για τον θάνατο που την "σημάδεψε".

Θεϊκή γκάφα στην ΕΡΤ: Έκανε την Ντόρα Μπακογιάννη... (photo)

Σε θεϊκή γκάφα υπέπεσε η ΕΡΤ, αλλάζοντας κόμμα στην Ντόρα Μπακογιάννη, έρχοντας να συμπληρώσουν τα περίεργα γεγονότα στο Ραδιομέγαρο μετά την είδηση ότι γνωστή παρουσιάστρια ξυλοκόπησε σκηνοθέτρια!

Την ώρα του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, φιλοξενούνταν δηλώσεις της κα Μπακογιάννη από το Πρώτο Πρόγραμμα για το ενδεχόμενο προσφυγής στη Χάγη, σχετικά με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Όπως συνηθίζεται, στο δελτίο απεικονίζεται η φωτογραφία του ανθρώπου που κάνει δηλώσεις και από κάτω το όνομα και η ιδιότητά του. Ωστόσο, στην περίπτωση της Ντόρας Μπακογιάννη, η ΕΡΤ μπερδεύτηκε και αντί να γράψει βουλευτής ΝΔ, έγραψε… βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκανε στην Σία Κοσιώνη η πεθερά της στον γάμο!

σείς γνωρίζετε τι δώρο έκανε στην Σία Κοσιώνη η πεθερά της στον γάμο;

Ο γάμος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη, έγινε σχεδόν τρία χρόνια πριν, στο Καρπενήσι. Το μυστήριο αλλά και η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, σε έναν μοναδικό χώρο.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αποκάλυψη σοκ από τη Σία Κοσιώνη: "Παγώνουν τα συναισθήματά μου!"

Ποιο ήταν το δώρο της πεθεράς;

"Το δώρο της πεθεράς στη νύφη είναι από όσο ξέρω, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που πάνε από γενιά σε γενιά. Τα ίδια είχε κάνει και στο γάμο της Αλεξίας".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share